To je to što me zanima!

Nina Badrić pozirala okrenuta leđima u WC-u: Kitim se perjem

Pjevačica je u samim počecima svoje karijere 'furala' kratke haljine, a danas više voli odijela i duge haljine. Uvijek je pratila modu i odijevala se u skladu s trendovima
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (47) nerijetko objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama. Često sa svojim pratiteljima podijeli i svoje starije kadrove, fotografije bez šminke, uspomene sa svojom sestrom, doživljaje iz grada, s koncerata... A sada je pozirala u raskošnoj haljini koja je naglasila njezine obline.

- Kitim se svojim perjem - napisala je kratko u opis.

POGLEDAJTE VIDEO: Nina je nastupila u zagrebačkoj Areni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografirala se u wc-u, a njezini pratitelji bili su oduševljeni njezinim izborom haljine.

- Kakva J.Lo, samo je jedna Nina. Dobra ti je pozadina. Čarobna si - pisali su joj.

Nina je u samim počecima svoje karijere 'furala' kratke haljine, a danas više voli odijela i duge haljine. Uvijek je pratila modu i odijevala se u skladu s trendovima.

Puno puta su je gledatelji i dežurni komentatori na internetu kritizirali zbog viška kilograma, a zbog toga se nedavno našla u neugodnoj situaciji. Na društvenim su se mrežama pojavili oglasi na kojima pjevačica reklamira proizvode koji pomažu u mršavljenju. No, oglasila se na društvenim mrežama i rekla kako su to neistine te da su joj nepoznate osobe ukrale identitet. 

NOSTALGIČNA Badrić objavila staru fotku pa je zamijenili: 'Tu si ista J.Lo'

Osim toga, Nina je jednom prilikom istaknula kako ona nije jedna od onih žena koje se boje starenja pa odlaze kod estetskih kirurga kako bi proces bio što sporiji.

- Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako skroz bespotreban, jer će nas sve jednog dana to dočekati. Bojali se mi ili ne. Bojim se nemoći, a ne starosti - rekla je svojedobno Nina.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Blue Star 05.07.2020.

    Super je ova perjana haljina za ove sparne dane

  • ponosna slavonija 24.06.2020.

    Čitao sam jednom davno na forumu da Nina voli analno ali se nije pripremila pa je lik izvadio komade kožice od paradajza na kitiću . Jel to istina ili ne tko će ga znat ali mi ninočka djeluje da je za takve akcije.

  • BabaYaga 24.06.2020.

    Po fotografiji s leđa nema šanse da netko pogodi da je to Nina... a bogme ni po fotografijama sprijeda koliko ih zamagli i provuče kroz filtere 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare