Obavijesti

Show

Komentari 8

Badrić objavila staru fotku pa je zamijenili: 'Tu si ista J.Lo'

Badrić objavila staru fotku pa je zamijenili: 'Tu si ista J.Lo'
5

Čarobne riječi volim reći svim bitnim osobama u životu. Potrebno je dati im do znanja koliko su nam značajni. Emocije su sastavan dio mojih dana i nije mi problem pokazati što mislim i osjećam, kaže Nina

VIDEO

Otkako je u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, pjevačica Nina Badrić (47)  često se prisjeća fotografija koje su nastale prije nekoliko godina, ali i onih otprije dva desetljeća. Tako je i ovoga puta počastila svoje pratitelje na Instagramu 'starijim' kadrom.

Pozirala je iz profila, kosu je držala rukama, a pogled je 'odlutao' u daljinu. Imala je jednostavnu šminku zemljanih tonova, a zbog tena i izgleda dobila je hrpu komplimenata. Neki su čak usporedili i s latino divom Jennifer Lopez (50). 

- Wow! Prekrasna si! Na prvu sam pomislila da je J.Lo objavila sliku, a ono Nina - napisali su jedni dok su se drugi nadovezali: 

- Lijepa Nina, neka netko pozove policiju jer ilegalno je izgledati tako lijepo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogled u buducnost 🤩 #tb 🔙📸

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Pjevačica koja je u ožujku po prvi put održala koncert u zagrebačkoj Areni, prošle godine je istaknula kako će uvijek vjerovati u ljubav te da je ona pokretač svega na svijetu. 

- Zauvijek vjerujem u ljubav, ne smijemo to zanemariti, a što donosi budućnost, to ne možemo znati - rekla je Nina.

Istaknula je da je njen najveći strah - nemoć. Naime, ona nije jedna od onih žena koje se boje starenja pa odlaze kod estetskih kirurga kako bi proces bio što sporiji.  

- Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako skroz bespotreban, jer će nas sve jednog dana to dočekati. Bojali se mi ili ne. Bojim se nemoći, a ne starosti - govori pjevačica, koja zna koliko je važno bliskim ljudima govoriti da ih voli i stoga to često čini.

POGLEDAJTE URBEBESNU EPIZODU NOVOG SHOWA DESERTI OD OKA: DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

- Čarobne riječi volim reći svim bitnim osobama u životu, jer je potrebno dati im do znanja koliko su nam najbliži značajni i podrška u novim borbama. Emocije su sastavan dio mojih dana i nije mi problem pokazati što mislim i osjećam - iskrena je Nina.

POGLEDAJTE VIDEO: Ninin prvi koncert u Areni Zagreb 

Pokretanje videa...

00:43
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...