To je to što me zanima!

Nina Badrić prisjetila se početka karijere s Rajkom Dujmićem i Hourom: 'Ovako je sve počelo'

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je pozirala s glazbenicima Dujmićem i Hourom. Fanovima je pokazala i kako je izgledala u mladosti
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (50) podijelila je s pratiteljima kako je izgledala davnih dana, a prisjetila se i početka karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U subotu je na Instagram Storyju objavila dvije fotografije. Nina je pokazala kako je izgledala u mladosti. Na fotki je pozirala u kratkoj bijeloj majici i trapericama, a tada je imala kratku fizuru.

- Mlada Nina - napisala je uz fotku.

USPOMENE Nina Badrić na staroj snimci s Massimom pjeva Balaševića: 'Svaka čast za odabir pjesme'

Na drugoj fotografiji pozirala je s glazbenicima, Rajkom Dujmićem i Jasenkom Hourom (62) i prisjetila se početka karijere.

- Ovako je počelo. '91. - napisala je Nina.

Podsjetimo, Nina je svoju karijeru započela 90- tih godina i jedna je od najuspješnijih pjevačica na našim prostorima. Pjevačica je bila u braku s Bernardom Krasnićem a vjenčali su se 2006. godine. Krajem 2009. godine odlučili su se razići zbog nepomirljivih razlika u osobnostima i zbog međusobnog nerazumijevanja. Službeno su se razveli 2021., nakon što su svom braku htjeli dati još jednu šansu.

POGLEDAJTE VIDEO: BOŽO VREĆO OBJASNIO DA SU GODINE SAMO BROJ

Idi na 24sata

Komentari 11

  • savršena 19.03.2023.

    Pa koliko si ti visoka mila majko ima pete a ona u razini najmanjih ljudi (hobita),u Hrvata 🤣 ..., koliko god mislila da je ok uvik je neverbalna komunikacija izda suprotno

  • bečar-bečar 19.03.2023.

    standardna karijera; 2-3-4 sendvić je uvijek donosio dobru karijeru.a danas plakaju da su silovane...

  • 19.03.2023.

    pismenost na 10...- "Houraom"

Komentiraj...
Vidi sve komentare