To je to što me zanima!

Nina Badrić uživa na Karibima u društvu ruskih milijardera?

Nina Badrić se na svom godišnjem odmoru sjetila Maje Šuput koja je prošli vikend imala djevojačku večer u Beogradu. 'Maja, čekam te', poslala joj je poruku...
Vidi originalni članak

Nina Badrić (46) otputovala je na daleke Karibe, na otok Sveti Bartolomej, jednu od omiljenih destinacija mnogih celebrityja. 

- Napokon odmor - napisala je Nina na jednoj od fotografija s otoka koju je objavila na svom profilu društvene mreže. 

- Šetam, nikom ne smetam -  našalila se Badrić. Na svom se odmoru sjetila Maje Šuput (39) koja je prošli vikend imala djevojačku večer u Beogradu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobro jutro. Ovdje je deset sati i vrijeme je za prvu kavicu, a ovo je pogled iz sobe. Maja, čekam te! Realno bi bilo da i tu proslaviš djevojačko - poručila joj je Nina. Ubrzo je stigao odgovor...

PRIMADONA Nina Badrić napokon je otkrila što točno želi od muškarca

- Apsolutno se slažem, ali idem kao djeveruša tebi. Ja sam svoje riješila, sad si ti na redu - odgovorila joj je Maja. 

Šuška se kako pjevačica odmara u društvu prijatelja, nekadašnje srpske pjevačice Aleksandre Melničenko (42) i njezinog supruga, ruskog milijardera Andreja (47). O prijateljstvu pjevačice i bogatih supružnika Melničenko svjedoče i brojne fotografija koje Nina i Aleksandra objavljuju na društvenim mrežama. 

Prije dvije godine pjevačica je provela odmor na njihovoj luksuznoj jahti. Njihovo prijateljstvo traje već 10 godina, a započelo je kada je Aleksandra poželjela upoznati Ninu. Upoznale su se u Dubrovniku i odmah se svidjele jedna drugoj, a Nina je u Rusiji i zapjevala na vjenčanju Aleksandrinog brata Milana uz grupu Simply Red.

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Idi na 24sata

Komentari 52

  • lovric 20.04.2019.

    i Nina poudia po stare dane

  • NivesG 17.04.2019.

    Sponzoruša

  • 17.04.2019.

    nek uživa

Komentiraj...
Vidi sve komentare