To je to što me zanima!

Nina Kraljić u novom spotu zavodi plešući senzualni tango

Pjesma Negdje spoj je seferdskog i balkanskog etna, a Nina je glazbenu dvostranost usmjerila u dvije izvedbe skladbe, hrvatsku i hebrejsku verziju
Vidi originalni članak

Novi spot Nine Kraljić za pjesmu 'Negdje', u kojem je Nina kao adut pokazala svoje plesačko umijeće, koje do sada nismo imali prilike vidjeti ugledao je svjetlo dana. Pjesma Negdje za Ninu je posebno emotivna jer tekstualno, melodijski i stilski sadrži veliki dio nje, njenog privatnog života i glasovnog izričaja.

 
Pjesma Negdje spoj je seferdskog i balkanskog etna, a Nina je  glazbenu dvostranost usmjerila u dvije izvedbe skladbe, hrvatsku i hebrejsku verziju te tako pokazala svoju ljubav prema izvornoj world ethno music glazbi koja spaja ljepotu, duhovnost i mističnost sa suvremenim glazbenim pravcima.

- Spot za pjesmu Negdje nastao mi je vrlo spontano. Ideja da plešem Negdje je odmah nastala u glavi dok je još pjesma bia u procesu stvaranja. Počela se realizirati kroz 15 dana svakodnevnog vježbanja osnova tanga i koreografije od skoro 4 minute što je samo po sebi izazov, pogotovo unutar zadanog vremenskog okvira i mojeg nepoznavanja plesnog pokreta takve vrste -  istaknula je Nina. 
 

 


U koreografiji joj je puno pomogao Vlado Kopčić, profesionalni plesač, a na setu su se toliko predali plesu i strasti koju samo tango može pobuditi, pa je spot nabijen emocijama. Redatelj spota je Luka Rukavina, diplomirani dramaturg sa zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti te programa filmske režije na FAMU u Pragu. Spot je sniman u  prostorijama Zagrebačkog plesnog centra.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 02.10.2017.

    Chapeau Nina ,bravissimo! Svaka čast! Prelijep glas,prepoznatljiv i originalan.Dinamika razrađena,odlično boji ,a i čista intonacija.Ideja umjetnički orjentirana, a tango osobno i korektno otplesan.Optika decentna :) Nina prije svega pjeva i k tome lijepo izgleda.Sam spot je adekvatno odabran,a tako i izvedba.Moje čestitke..Aranžman možda ,isuviše diskretan..ali paše.Može pričati što tko żeli,prespora balada..nije za mlađe interpretatore etc. Po ukusu ili ne ,ova izvedba je dostojna i na nivou, ozbiljnog i kvalitativnog prezentiranja na sceni.

  • BU 01.10.2017.

    Glazba, Ok. Vokal, ok. Tango, više kao priprema za svatove nego za spot?

  • 01.10.2017.

    Pisma mi se ne svidja ali pohvale za tango, mada se nikada ne okrece na punom stopalu, i pohvale i za izgled-puno ljepse i zenstvenije nego prije! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare