Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Nina Kraljić u novom spotu zavodi plešući senzualni tango

Pjesma Negdje spoj je seferdskog i balkanskog etna, a Nina je glazbenu dvostranost usmjerila u dvije izvedbe skladbe, hrvatsku i hebrejsku verziju

Foto: pr fotografija
34 komentara

Novi spot Nine Kraljić za pjesmu 'Negdje', u kojem je Nina kao adut pokazala svoje plesačko umijeće, koje do sada nismo imali prilike vidjeti ugledao je svjetlo dana. Pjesma Negdje za Ninu je posebno emotivna jer tekstualno, melodijski i stilski sadrži veliki dio nje, njenog privatnog života i glasovnog izričaja.

 
Pjesma Negdje spoj je seferdskog i balkanskog etna, a Nina je  glazbenu dvostranost usmjerila u dvije izvedbe skladbe, hrvatsku i hebrejsku verziju te tako pokazala svoju ljubav prema izvornoj world ethno music glazbi koja spaja ljepotu, duhovnost i mističnost sa suvremenim glazbenim pravcima.

 

There's no place like home #nksamo #blackandwhite #monochrome #bnw #bw_lover #capture #moment #photo #instagood

A post shared by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

- Spot za pjesmu Negdje nastao mi je vrlo spontano. Ideja da plešem Negdje je odmah nastala u glavi dok je još pjesma bia u procesu stvaranja. Počela se realizirati kroz 15 dana svakodnevnog vježbanja osnova tanga i koreografije od skoro 4 minute što je samo po sebi izazov, pogotovo unutar zadanog vremenskog okvira i mojeg nepoznavanja plesnog pokreta takve vrste -  istaknula je Nina. 
 

 


U koreografiji joj je puno pomogao Vlado Kopčić, profesionalni plesač, a na setu su se toliko predali plesu i strasti koju samo tango može pobuditi, pa je spot nabijen emocijama. Redatelj spota je Luka Rukavina, diplomirani dramaturg sa zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti te programa filmske režije na FAMU u Pragu. Spot je sniman u  prostorijama Zagrebačkog plesnog centra.

Naši partneri pišu
Message