To je to što me zanima!

Nina Martina: 'Nosila sam broj 54, a sada stanem u hlače 42'

Kada se samo sjetim da prije nisam stala u ove hlače, a uz to kad se sjetim da nisam bila na najvišoj kilaži kad nisam stala u ovu veličinu? Toliko sam zahvalna i sretna, napisala je Nina Martina
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' Nina Martina Korbar (25) u reality show ušla je sa 124 kilograma, a od izlaska iz kuće izgubila je više od 60 kilograma. Mlada Zagrepčanka marljivo trenira i zdravo se hrani te sve dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama. S ponosom je otkrila kako je nekada nosila veličinu 54, a danas bez problema stane u veličinu 42.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad se samo sjetim da prije nisam stala u ove hlače, a uz to kad se sjetim da nisam bila na najvišoj kilaži kad nisam stala u ovu veličinu? Toliko sam zahvalna i sretna što sam napokon promijenila svoj život na bolje i što i dalje radim na sebi i trudit ću se do kraja života biti i ostati najbolja verzija sebe. Hvala Ti Bože!  Nekad veličina 54, a danas 42 i spuštam tu brojku još dolje! Nije uvijek lako i nekad posrnem, ali bitno je da se ipak uvijek vratim na pravi put jer volim sebe i želim biti sretna - napisala je Nina Martina u opisu fotografije na kojoj pozira u dućanu držeći u rukama hlače kakve je nosila prije nego što se prijavila u reality show 'Život na vagi'. 

Nina je i ovog puta u komentarima zaradila samo pohvale, a u rekordnom roku skupila je više od 4.500 lajkova. 

- Svaka čast djevojko, moram priznati da si ti moja motivacija. Kakav napredak, moja želja je upoznati Ninu - samo su neki od komentara ispod fotografije. No, bilo je i onih koji se 'boje' za njezino zdravlje. 

- Svaka čast, ali ne treba pretjerivati. Nije zdravo izgubiti toliko kilograma u kratkom roku - stoji u komentaru. 

Simpatična Zagrepčanka mjesecima na svom Instagram profilu dijeli i savjete o pravilnoj prehrani. Tako Martina za međuobrok pripremi dvije klementine, pet badema, tri male mozzarelle i jednu veliku žlicu jogurta. Za ručak skuha piletinu, restani krumpir, paradajz sos, četiri badema i dvije klementine. 

OVO SU NAJSEKSI ZNAKOVI ZODIJAKA: Mračnim Škorpionima nitko ne može odoljeti, ali oni nisu jedini

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Ouran 07.01.2019.

    Samo malo matematike... dakle, došla s 124 kile, izgubila više od 60 i sad stane u broj 42! Pa jel nije to veličina za malo veču kilažu? Ja znam jednu kaj ima 80 kila i broj 40 ili 42... netko tu ne zna računati!

  • superman1978 07.01.2019.

    Bože sacuvaj!!!

  • lale03348 06.01.2019.

    Preljepa djevojka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare