To je to što me zanima!

Nina objavila neviđenu snimku Olivera: 'Nezaboravan after...'

Glazbenik na snimci pjeva pjesmu 'Ne diraj moju ljubav', a pratitelji na Instagramu su komentirali kako ga nikada neće biti zaboraviti te su zahvalili pjevačici što je s njima podijelila video
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (47) se na društvenim mrežama prisjetila legendarnog Olivera Dragojevića objavivši dosad neviđenu snimku.

- Jedan nezaboravan after u Los Angelesu. USA tour - napisala je u opis videa na Instagramu te istaknula da je snimka iz 2014.

Oliver na snimci pjeva pjesmu 'Ne diraj moju ljubav', a pratitelji na društvenoj mreži su komentirali kako ga nikada neće biti zaboraviti te su zahvalili pjevačici što je s njima podijelila snimku koja ih je dirnula u srce.

NEDOSTAJU JOJ BLIŽNJI Badrić u izolaciji: 'Čim sve ovo završi zagrlit ću svoju mamu...'

Inače, glazbenica je nedavno u ekskluzivnom intervjuu za 24sata za Olivera rekla da je on netko tko je ljudima s ovih prostora upisan u genetski kod.

- Nikad nisam upoznala osobu koja ne voli Olivera. Onakav ispraćaj nikad nitko nije imao na ovim prostorima niti će imati, u to sam sigurna. Tu količinu poštovanja je bilo prekrasno doživjeti. Split je svome Oliveru napravio veličanstven ispraćaj. Ipak nas ljudi pamte samo po količini ljubavi koju dajemo za života - kazala je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Spectre 05.04.2020.

    Valjda žena zna, pa bila mu je ljubavnica...

  • Oblivius 04.04.2020.

    Uvijek se dobro ograbati o tuđu slavu. Pogotovo kad je čovjek mrtav pa ne može prigovoriti.

  • 04.04.2020.

    Jedan i jedini, Oli❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare