To je to što me zanima!

Nini kradu fotke za proizvode za mršavljenje: 'Prijavljujte ih'

Na društvenim su se mrežama pojavili lažni profili s oglasima na kojima reklamira proizvode koji pomažu u mršavljenju. Nina se tim povodom oglasila na Instagramu, rekavši kako to nije istina
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nini Badrić ukrali ime: Koriste me za proizvode za mršavljenje

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi', Nina Martina Korbar (27) iz Zagreba, ušla je u show sa 115 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 84 kile. Ona i dalje vrijedno radi na svojoj figuri, a na društvenim mrežama često objavljuje svoje fotografije, na temelju kojih se vidi napredak i njezino ustrajanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na to da su mnogi primijetili njezinu preobrazbu, neki su se odlučili i okoristiti njezinim imenom. Na društvenim su se mrežama pojavili lažni profili s oglasima na kojima Nina Martina reklamira proizvode koji pomažu u mršavljenju. Nina se tim povodom oglasila na Instagramu, rekavši kako to nije istina. 

- Jako puno vas mi šalje fotke moje transformacije s raznih profila koji oglašavaju svoje usluge i moju transformaciju koriste kao mamac za ljude. Ovim pute vas želim zamoliti da prijavljujete apsolutno sve takve stranice. Samo ono što možete pronaći na mom profilu ja koristim - napisala je. Nabrojala je nekoliko lažnih profila i postavila linkove te zamolila da upravo te njezini pratitelji blokiraju. 

PROŠLO JE 14 GODINA Nina Martina zaplakala: 'Bila sam žrtva vršnjačkog nasilja...'

Nina je nedavno na svom Instagram profilu otkrila kako od proizvoda za mršavljenje preferira zdrave bombone.

- To je zapravo jabučni ocat u obliku bombona i u sebi sadrže sve benefite istog, ali uz iznimku da su prefini i imaju u sebi i probiotik koji dobrim bakterijama pomaže u borbi protiv loših, poboljšavaju probavu, pomažu u regulaciji tjelesne težine, povećavaju energiju, ma predobri su - napisala je. 

Također, često sa svojim pratiteljima dijeli raspored vježbi koje izvodi. Često vježba u prirodi, a pazi i na prehranu. Neki od obroka koje preferira su zobene palačinke, razno povrće, piletina, jogurt, jaja, avokado, riba, integralna riža, sve u umjerenim količinama. Ponosno priznaje kako je nekada nosila veličinu 54, a danas bez problema stane u veličine manje čak i od broja 42.  

- Morala sam uvijek paziti kako se odijevati zbog kilaže. Zapravo sam sama sebi u glavi uvijek stvarala pritisak da zbog svojih kilograma ne mogu voditi normalan život, i to vam postane svakodnevica - otkrila je svojedobno Nina Martina kojoj je najteže bilo u osmom razredu osnovne škole jer su je njezini prijatelji vrijeđali zbog debljine.

Kad su nakon showa roditelji vidjeli transformaciju Nine Martine koja je izgubila 40 kilograma, zaplakali su od sreće. 

- Sretna sam i ponosna na sebe - rekla je tad Korbar koja od showa prima puno poruka podrške. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Poslušajte kako Nina rastura 'Shallow': Nekoć imala nastupe

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Liliana_1 08.04.2020.

    Javi se za gospodina savršenog ako bude.

  • Medici 08.04.2020.

    Nina je lijepa cura ali nažalost, vraća se na stari put..put nezdravog života i ponovnog debljanja.

  • arsene 08.04.2020.

    Ona mora još 40-ak kg skinuti pa onda na zatezanja kože! Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare