To je to što me zanima!

Nipplepeople kamuflaža: Na dodjelu 'Ruže' poslali su fanove

Dok su sjedili u prvom redu u parteru zagrebačkog HNK, skinuli su maske. Svi su mislili kako je 'agonija' završila i brzo fotografirala njihova lica, ali uzalud
Vidi originalni članak

Ako osvojite Večernjakovu ružu, hoćete li pokazati svoje lice, pitali smo na dodjeli nagrade prerušeni dvojac Nipplepeople koji ni nakon deset godine ne žele otkriti svoj identitet. Kratko su tek odgovorili: 'Vidjet ćete'  pa nestali u masi. 

NIPPLEPEOPLE Nitko ne zna tko su, a publika je pjevačici virila pod masku

Dok su sjedili u prvom redu u parteru zagrebačkog HNK, skinuli su maske. Svi su mislili kako je 'agonija' završila i brzo fotografirala njihova lica, ali uzalud. 

Glazbeni duo objasnio je da su na dodjelu poslali obožavatelje iz Makedonije, Tomislava i Ivanu

MISTERIOZNI BEND Hoće li Nipplepeople na dodjeli 'Ruže' napokon otkriti lica?

Podsjetimo, tajanstveni maskirani dvojac nedavnim nastupom u zagrebačkoj Tvornici kulture oduševio je publiku. Svoju tajanstvenost jednom su prilikom objasnili željom da svoju glazbu, “u moru žutila na glazbenoj sceni”, stave u prvi plan. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Aron Cikač 14.05.2023.

    Zovu se Mario i Josipa....ja sam to proučio malo po netu

  • MajaSpt 19.03.2018.

    Željeli su maskama skrenuti pozornost na glazbu i umjetnost... Tim maskama su učinili upravo suprotno. 24sata uporno objavljuje da se ne zna tko su oni jer nose maske, a nijedan članak o njihovoj glazbi. Congratulations, you've played yourself.

  • alexkler 18.03.2018.

    Koji kraljevi volim taj band

Komentiraj...
Vidi sve komentare