To je to što me zanima!

Nisu baš prijatelji: Taylor Swift je 'Gandalfa' izbacila iz stana

Glumac Patrick Stewart jednom prilikom se pohvalio kako su on i Ian McKellen dio 'ekipe' Taylor Swift, ali McKellen je sada ispričao zašto je to daleko od istine
Vidi originalni članak

Ian McKellen (76), najpoznatiji po ulozi Gandalfa u filmovima 'Gospodar prstenova' i 'Hobit', demantirao je izjavu njegovog bliskog prijatelja, Patricka Stewarta (75), da su njih dvojica dio 'ekipe' Taylor Swift (25).

- Nipošto! Dok sam živio u stanu Petera Jacksona u New Yorku, Taylor Swift je kupila stan dok sam još bio useljen, i onda me je izbacila, prije nego što sam htio otići. Teško da sam dio ekipe - rekao je McKellen te dodao da ga je pjevačica imala potpuno pravo izbaciti ga jer je on u stanu do tada živio besplatno.  

Potvrdio je da je njega i Patricka Taylor pozvala da se pojave na pozornici tijekom njenog nastupa, no on je odbio jer je tu večer imao 'pametnijeg posla'. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • svejedobro 03.09.2015.

    Dio ekipe ko nebo i zemlja...

  • Moslavka 03.09.2015.

    You shall not pass? A ona prdeknula.

  • Prijava_1 03.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare