To je to što me zanima!

Nisu odoljele iskušenju: Slavne dame koje 'kradu' tuđe muževe

TUĐE JE SLAĐE Ponekad ljubav ne pita za vrijeme, mjesto i nečiji status veze, a ponekad se neke dame na to jednostavno ne obaziru i uzimaju ono što im srce poželi
Vidi originalni članak

Ove poznate dame nisu mogle odoljeti iskušenju su 'ukrale' tuđe muževe, dečke i partnere.

Angelina Jolie

Prije nego što će postati majka šestoro djece i ambasadorica UNICEF-a, Angelinu Jolie (41) u Hollywoodu je pratio glas vrlo 'nestašne' djevojke. Udavala se tri puta, a njen drugi suprug Billy Bob Thornton (61) ostavio je zaručnicu zbog duplo mlađe Angeline.

Slična situacija se dogodila i nekoliko godina kasnije, kada se Brad Pitt (52) zbog nje razveo od Jennifer Aniston (48). Spetljali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'.

Gisele Bündchen

Brazilska ljepotica Gisele Bündchen (36) u braku je sa sportašem Tomom Bradyjem (39) s kojim ima dvoje djece. Gisele i Tom upoznali su se dok je on bio u vezi s glumicom Bridget Moynahan koju je ostavio zbog manekenke.

Priča je dobila neobičan obrt kada su mediji objavili da glumica čeka Bradyjevo dijete te da ju je on ostavio kada je saznao da je trudna.

Denise Richards

Glumica Denise Richards (46), bivša supruga Charlieja Sheena, upisala se na listu rasturačica brakova kada je 'otela' muža dobroj prijateljici i kolegici Heather Locklear (55),

Te 2006. godine, konzumenti tabloidnih sadržaja s pažnjom su pratili otvoreni medijski rat bivših prijateljica, a kada su se Locklear i Richie Sambora (57) službeno razveli, Denise se s glazbenikom počela pojavljivati u javnosti.

Khloé Kardashian

Reality zvijezda Khloé Kardashian (32) dva puta je otela tuđeg dečka, a oba puta je u pitanju bila njena bliska prijateljica.

Kako su pisali američki tabloidi, reality zvijezda se zabavljala s reperom French Montanom, koji je prethodno bio u vezi s njenom prijateljicom, da bi potom istoj prijateljici rasturila vezu s košarkašem Jamesom Hardenom.

Julia Roberts

Holivudska glumica upoznala je sadašnjeg supruga, snimatelja Dannyja Modera (49) za vrijeme snimanja filma 'The Mexican'. Moder je u to vrijeme bio oženjen, a Juliji Roberts (49) to, čini se, nije smetalo.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, znala sam da sam stvorena da tom čovjeku budem supruga - rekla je svojevremeno. Nekoliko mjeseci kasnije, kada se Moder razveo od prve supruge, glumica se udala za snimatelja i rodila mu troje djece.

Britney Spears

I pjevačica Britney Spears (35) upisala se na listu rasturačica brakova kada se prije nekoliko godina udala za plesača Kevina Federlinea (38) s kojim je dobila dva sina.

Njihov brak nije dugo trajao pa je nakon nekog vremena ostala sama s djecom, baš poput plesačeve bivše koju je zbog nje ostavio.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • njuska70 12.03.2017.

    Ma dabogda i mene ukrale uf dobre su

  • Upala mozga 10.03.2017.

    previse ovo dizete na neku senzacionalnost... nista posebno... institucija braka kod njih tamo nema nikakve slicnosti sa nama ovde.. Oni se tamo zene i udavaju po nekoliko puta, I mnogima to ne prestavlja bukvalno nista do obicnog papira. Radio sam sa mnogo njih, I ogromna vecina iza sebe ima po 2-3 ili vise brakova a krenu vec sa 18ak godina..mnogi. I kad ih pitas koliko djece imaju... nisam bio svestan koliko im je to tesko pitanje... 1 iz prvog, 2 iz drugog, 1 iz treceg zivim sa zadnjom zenom i svojim jednim i njena 2 sina a njen treci je kod prvog muza.. mislim.. REBUS! :)))

  • 10.03.2017.

    Ako muskarac ima obitelj i dicu a provodi se sa sa mnom, kakva je to osoba? Prije ili posli postoji mogucnost da ce isto napravit i meni....takvi su prvenstveno zloceste i sebicne osobe koje gledaju svoje zadovoljstvo i niko ih nije ukrao na silu nego sami to zele....

Komentiraj...
Vidi sve komentare