To je to što me zanima!

Nitko nije odolio Noći vještica: Pogledajte maske poznatih...

Za Noć vještica zvijezde su se potrudile zasjeniti svoje kolege kad je u pitanju odabir kostima. Maskirali su i djecu, a fotografije su objavili na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Brojne svjetske zvijezde na jedan dan su se opustile i potrudile se što bolje maskirati. Dok su neki od njih organizirali zabave, ostali su ih samo posjećivali. Ni djeca slavnih nisu izbjegla kostime koje su im priredili njihovi roditelji. Jonathan Ross (51), poznati britanski voditelj, nije odolio organiziranju zabave u svom domu. Za Noć vještica s  njim su se zabavljali brojni njegovi prijatelji koji su nosili originalne kostime. Kuću je uredio potpuno u skladu s filmovima strave. Tulum kod Rossa nije propustila ni Kate Moss (38) koja se maskirala u Morticiju Adams. Sa sobom je povela i supruga Jamiea (43) te kćer Lilu Grace (9).

Fotografije svojih kostima zvijezde su podijelile sa svojim obožavateljima i objavljivale ih na društvenim mrežama. Djecu su maskirali u skladu sa svojim kostimom. Amanda Holden (41), britanska voditeljica i glumica, sebe i kćer obukla je u vampirice. Danielle O'Hara (28), britanski model, imala je istu ideju. Sin Coleen (26) i Waynea Rooneya (27) maskirao se u Jokera. Njegova majka fotografijom se također pohvalila na Twitteru. LeAnn Rimes (30) preobrazila se u Sandru D, lik koji je glumila Olivia Newton John u 'Briljanteenu'. Mame su djeci uglavnom oblačile kostime medvjedića, dok su se one  maskirale u Kleopatru i mornare. Victorija Beckham na svom profilu objavila je samo slike bundeva. Ni Dwayne Johnson (40) nije odolio maskiranju za noć vještica. Maskirao se u superheroja Hulka. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ostvaren 01.11.2012.

    meni to baš ok, malo zabave i smijeha nikom ne škodi

  • tigerin 01.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • WOMANIZER 01.11.2012.

    jeste vi sigurni da je na onoj slici ivanka trump? što se tiče mille jovovich ona je komotno mogla doć u kostimu alice iz resident evila. bebe su preslatke, muž od marayah carey na slici izgleda ko da nateže onog majmuna, nisam siguran jel im to možda beba pa me ispričajte na tome, al tak izgleda. sve u svemu dobri su im kostimi, sam mi nije jasno šta predstavlja ona polugola u "kostimu" s bijelim trakama il kaj to već je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare