To je to što me zanima!

Nives je postala plavuša: Kako vam se sviđa njen novi imidž?

Nives Celzijus se još privikava na imidž plavuše. Veliku promjenu na njoj, koju su vidjeli samo obitelj i najbliži suradnici, punih tjedan dana skrivala je od javnosti
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (33) je postala plavuša zbog snimanja spota za pjesmu 'Biondina', koju je snimila zajedno s klapom Sveti Florijan, pobjednicima jubilarnog 50. Splitskog festivala. Pjesmom će se predstaviti i na CMC festivalu. 

- Čim sam čula pjesmu, znala sam da je to to. Vesela i brza pjesma osvojila me na prvu, a kako vidim i moje nove drage prijatelje iz Splita. Proteklog vikenda snimali smo i spot u eko-selu Škopljanci u Dalmatinskoj zagori i zajedno s mještanima izvrsno se zabavljali. Premijeru spota publici najavljujemo za idući tjedan, a bit će to jedna sasvim nova, ali opet senzacionalna Nives - kazala je pjevačica.   

Još se, dodaje, privikava na novi imidž plavuše. Veliku promjenu na njoj, koju su vidjeli samo obitelj i najbliži suradnici, punih tjedan dana skrivala je od javnosti, a sada kada su objavljene fotografije nove frizure, kaže Nives, kritike su bolje nego je mogla zamisliti. 

Idi na 24sata

Komentari 319

  • mandrakmag 15.05.2015.

    plava , crna ili smeđa, flundra ostaje flundra.

  • capaigrugru 15.05.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • Prva Proleterska 14.05.2015.

    Gore blond , dole crna. Pa nema gorega . Ofarbaj i donju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare