To je to što me zanima!

Nives o Drpiću: 'Nekad bih mu oči iskopala, ali dobri smo...'

Pojasnila je kako su ona i Dino ostali jako dobri prijatelji, iako često jedno drugog živciraju te da zajednički odgajaju njihovu djecu iz braka, sina Leonea (14) i kći Taishu (12)
Vidi originalni članak

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (37) za IN Magazin je izjavila kako je još uvijek slobodna, a tom prilikom govorila je i o odnosu sa svojim bivšim mužem, nekadašnjim dinamovcem Dinom Drpićem (38).

POGLEDAJTE VIDEO: 

- S ocem svoje djece sam u onakvom odnosu kakav i treba biti, najbolji mogući. Bez obzira na to što mi često ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju i trebam pomoć. Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka kada smo se neizmjerno voljeli - rekla je Celzijus. 

Pojasnila je kako su ona i Dino ostali jako dobri prijatelji te da zajednički odgajaju njihovu djecu iz braka, sina Leonea (14) i kći Taishu (12).

DEKOLTIRANA VJENČANICA Nives pokazala prozirnu haljinu u kojoj se udala za Dinu Drpića

Nives se nedavno na društvenim mrežama pohvalila i kako je pronašla svoju leopard vjenčanicu iz te ere, u kojoj se 2005. udala za bivšeg nogometaša u Las Vegasu. Nives i tadašnji nogometaš Dinama ozakonili su ljubav u gradu zabave i kocke u koji su stigli nakon dvodnevnog provoda u Los Angelesu, a rastali su se devet godina kasnije. 

POGLEDAJTE NIVES CELZIJUS U ZVIJEZDE VRIŠTE: 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 2323andjeo 05.06.2020.

    E moj Dino od sviju u Dinamo na redalici ti zakačila u zenis.jebiga

  • IvicaPoljak 05.06.2020.

    Nives mogla si počastiti svoje obožavatelje s jednim cuclanjem ionako te ne čujem kako pjevaš

  • pernica 22.05.2020.

    Bravo za Nives koja je s bivšim mužem ostala prijateljica zbog djece , bravo i za Dina šta je ostao dobar s majkom svoje djece . Vi svi koji se povlačite po sudovima nakon razvoda , branite bivšem mužu ili ženi viđat djecu , radite inat ocu ili majci djece , svetite mu se itd naučite nešto iz ove priče . Kad ljubav nestane ostanite prijatelji ne zagorčavajete život sebi , djeci , ocu- majci djece zbog ponosa , inata, budite razumni .Otac ili majka djece vole djecu jednako ako su normalni i kome će pomoći ako ne njima bez obzira na to šta je brak gotov . Nives bravo za tebe :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare