Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
55 komentara

Nives o Drpiću: 'Nekad bih mu oči iskopala, ali dobri smo...'

Pojasnila je kako su ona i Dino ostali jako dobri prijatelji, iako često jedno drugog živciraju te da zajednički odgajaju njihovu djecu iz braka, sina Leonea (14) i kći Taishu (12)

Foto: Instagram/PIXSELL
55 komentara

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (37) za IN Magazin je izjavila kako je još uvijek slobodna, a tom prilikom govorila je i o odnosu sa svojim bivšim mužem, nekadašnjim dinamovcem Dinom Drpićem (38).

POGLEDAJTE VIDEO: 

- S ocem svoje djece sam u onakvom odnosu kakav i treba biti, najbolji mogući. Bez obzira na to što mi često ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju i trebam pomoć. Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka kada smo se neizmjerno voljeli - rekla je Celzijus. 

Filip Brala/24sata | Autor: Filip Brala/24sata Foto: Filip Brala/24sata

Pojasnila je kako su ona i Dino ostali jako dobri prijatelji te da zajednički odgajaju njihovu djecu iz braka, sina Leonea (14) i kći Taishu (12).

DEKOLTIRANA VJENČANICA Nives pokazala prozirnu haljinu u kojoj se udala za Dinu Drpića

Nives se nedavno na društvenim mrežama pohvalila i kako je pronašla svoju leopard vjenčanicu iz te ere, u kojoj se 2005. udala za bivšeg nogometaša u Las Vegasu. Nives i tadašnji nogometaš Dinama ozakonili su ljubav u gradu zabave i kocke u koji su stigli nakon dvodnevnog provoda u Los Angelesu, a rastali su se devet godina kasnije. 

POGLEDAJTE NIVES CELZIJUS U ZVIJEZDE VRIŠTE: 

Naši partneri pišu
Message