To je to što me zanima!

Nives se veseli terasama, fanovi uočili: 'Nije odjenula gaćice...'

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira u jeans haljini, a sa svojim pratiteljima otkrila je kako je neizmjerno sretna zbog popuštanja mjera
Vidi originalni članak

Brojni ljudi u ponedjeljak su odjurili u svoj omiljeni kafić kako bi napokon popili jutarnju kavu na terasi. Jedna od njih je i svestrana Nives Celzijus (39) koja ne krije oduševljenje što se život napokon vraća u normalu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira u jeans haljini, a svojim pratiteljima otkrila je kako je neizmjerno sretna zbog popuštanja mjera. 

- Radujem se terasama. A vi? - napisala je Celzijus u opisu fotografije. I dok su neki pisali kako su već popili prvu kavu na otvorenom, drugi su komentirali kako Nives izgleda odlično. 

- Najbolja si ipak bez odjeće. Ja se radujem golotinji. Nisi odjenula gaćice - pisali su obožavatelji na društvenim mrežama. 

POZIRALA U MINI HALJINI Celzijus 'provirilo' međunožje, fanovi sad zumiraju fotografiju

A prije nego što je odjurila na piće, Nives je pozirala u minijaturnoj, crnoj pripijenoj haljini, a uz to je iskombinirala čizme s visokom potpeticom i platformom. 

Zavodljivo je gledala u kameru, a u prvi plan stavila bujne obline. Istaknula je stražnjicu i vitke noge, a na jednoj od fotografija 'provirilo' joj je međunožje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 81

  • bikarius 04.03.2021.

    Vidio sam puno ljepših p.... u životu.Ova ima picu kupusarku.

  • MONSTER SCHOOL 04.03.2021.

    Svašta bih mogla napisati, ali šutnja je ipak zlato, pogotovo za nekadašnje zlatare🤏🤏🤏

  • Goiriboo 04.03.2021.

    Ponekad se doista pitam što te žene doista u životu rade?! Ujutro se valjda ustanu i razmišljaju kakvu bi veleumnu odjevnu kombinaciju mogle obući, slikati se, fotošopirati i onda istu objaviti. A vrhunac dana je brojanje lajkova i komentara. Mislim da super izgledaju Nives, Knoll, Lille), ali gdje i ne bi, od 0 do 24 sata posvećene su samo rutinama ljepote i šminke. Ne znam je li to lijep život, ali ja svoj život visokobrazovane, zaposlene mlade žene nikada za njihov ne bih mjenjala. Ali da bi lakše bilo živjeti taj njihov lifestyle, bilo bi. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare