Obavijesti

Show

Komentari 81

Nives se veseli terasama, fanovi uočili: 'Nije odjenula gaćice...'

Nives se veseli terasama, fanovi uočili: 'Nije odjenula gaćice...'
9

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira u jeans haljini, a sa svojim pratiteljima otkrila je kako je neizmjerno sretna zbog popuštanja mjera

VIDEO

Brojni ljudi u ponedjeljak su odjurili u svoj omiljeni kafić kako bi napokon popili jutarnju kavu na terasi. Jedna od njih je i svestrana Nives Celzijus (39) koja ne krije oduševljenje što se život napokon vraća u normalu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nives Celzijus 00:56

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira u jeans haljini, a svojim pratiteljima otkrila je kako je neizmjerno sretna zbog popuštanja mjera. 

- Radujem se terasama. A vi? - napisala je Celzijus u opisu fotografije. I dok su neki pisali kako su već popili prvu kavu na otvorenom, drugi su komentirali kako Nives izgleda odlično. 

- Najbolja si ipak bez odjeće. Ja se radujem golotinji. Nisi odjenula gaćice - pisali su obožavatelji na društvenim mrežama. 

Celzijus 'provirilo' međunožje, fanovi sad zumiraju fotografiju
Celzijus  'provirilo' međunožje, fanovi sad zumiraju fotografiju

A prije nego što je odjurila na piće, Nives je pozirala u minijaturnoj, crnoj pripijenoj haljini, a uz to je iskombinirala čizme s visokom potpeticom i platformom. 

Zavodljivo je gledala u kameru, a u prvi plan stavila bujne obline. Istaknula je stražnjicu i vitke noge, a na jednoj od fotografija 'provirilo' joj je međunožje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu