Obavijesti

Show

Komentari 86

Celzijus 'provirilo' međunožje, fanovi sad zumiraju fotografiju

Celzijus  'provirilo' međunožje, fanovi sad zumiraju fotografiju
3

Bujne obline uvijek stavlja u prvi plan, a minijaturne 'krpice' njoj nisu strane. Celzijus je posljednjim fotografijama na društvenim mrežama raspametila svojih više od 400.000 pratitelja

VIDEO

Ova mala je bomba, samo je jedan od komentara na posljednje fotografije pjevačice Nives Celzijus (39) na Instagramu. Pozirala je u minijaturnoj, crnoj pripijenoj haljini, a uz to je iskombinirala čizme s visokom potpeticom i platformom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nives Celzijus 00:56

Zavodljivo je gledala prema kameri, a u prvi plan Nives je stavila bujne obline. Istaknula je stražnjicu i vitke noge, a na jednoj od fotografija 'provirilo' joj je međunožje. 

Njezini obožavatelji pisali su joj komentare na račun izgleda i jasno joj dali do znanja kako su se nemilice bacili na zumiranje fotografija. 

- Ispalo ti nešto. Tko nije zumirao? Pokvario mi se zoom na mobitelu - samo su neki od komentara. 

Iako je uvijek dotjerana od glave do pete, Nives se ne ustručava pokazati kako izgleda u kućnom izdanju. Nedavno je obožavatelje iznenadila fotografijom na kojoj je pozirala u kućnom ogrtaču, ispod kojeg je nosila crni grudnjak.

Nives često provocira pratitelje atraktivnim fotografijama. Iako dobiva puno komplimenata, Celzijus je često i na meti dežurnih kritičara. Nailazi i na negativne komentare, no ne brine zbog njih.

- Ne postojim da bih se sviđala svakome, postojim da bih se sviđala sebi - kaže Nives. 

Nives utegnula obline u usku haljinu, grudnjak nije nosila
Nives utegnula obline u usku haljinu, grudnjak nije nosila

U posljednje vrijeme obradovala se i prvim zrakama sunca pa Celzijus provodi vrijeme i u prirodi. Već je 'uskočila' u laganije i lepršave modne kombinacije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin