To je to što me zanima!

Nives: 'Tko je preljubomoran na ovu moju bujnu kosu do guze?'

Od srca ti želim da blistaš u emisiji, ti sama znaš koliko imam lijepo mišljenje o tebi. Ti si mi trenutno najdraža osoba u Hrvatskoj, samo je jedan od komentara na Instagramu
Vidi originalni članak

Pjevačica i članica žirija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', Nives Celzijus, (38) pozirala je u uskoj haljini zebrastog uzorka, s dubokim prorezom na nozi.

- Tko od vas jedva čeka emisiju, a tko je preljubomoran na ovu moju bujnu kosu do guze? - upitala je pratitelje na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objava je prikupila preko sedam tisuća lajkova, a fanovi su je 'zatrpali' komplimentima.

- Nives, od srca ti želim da blistaš u emisiji, ti sama znaš koliko imam lijepo mišljenje o tebi. Ti si mi trenutno najdraža osoba u Hrvatskoj - jedan je od komentara.

OČARALA FANOVE Nives s nikad većim dekolteom: 'Ovo su najljepše grudi estrade'

Inače, Celzijus se nedavno sredila za večeru s prijateljem Daliborom Petkom (41).

Odjenula je žuti kaput ispod kojeg je nosila crnu haljinu kojom je više otkrila, nego što je pokrila.

- Poslije svakog mog spremanja za izlazak, moja soba je spremna za spremanje - napisala je tada u opis fotografije na kojoj pozira s nikad većim dekolteom.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Murphy555 04.10.2020.

    Uz duzno poštovanje Nives, ali stigle su te godine u kojima te gravitacija ne razlikuje od mnogih puno starijih od tebe. Ako se zelis i dalje eksponirati sredi ih da ne izgledaju kao dva ispušena balona koja vec i remenom oko struka mozes zakopcati.

  • ponosna slavonija 04.10.2020.

    Ja nisam samo nastavi Nives, meni ne smetaš ni ti ni knoll

  • milicioner 04.10.2020.

    sjećate li se što je Antun Vrdoljak odgovorio tom nekom guraču lopte, tadašnjem mužu od ove ...... kad se je taj žalio da mu navijači Dinama za nju skandiraju da je to što je?

Komentiraj...
Vidi sve komentare