To je to što me zanima!

Njemačka odabrala najstariju Miss: Ima 35 godina i majka je

Istaknula je i kako će predstavljati svoju zemlju elegancijom i dostojanstvom, ali i žarom i snagom. Novu miss idućih godinu dana očekuje više od 200 termina
Vidi originalni članak

Njemačka je dobila najstariju misicu u povijesti. Zove se Leonie Charlotte von Hase, ima 35 godina i majka je dječaka. Organizator Max Klemmer rekao je kako se ovo natjecanje više se ne ograničava samo na vanjski izgled već na osobnost, karakter i životnu priču koju ima svaka natjecateljica.

Upravo zbog toga više nema revija u kupaćim kostimima. Novu miss Njemačke među finalisticama u dobi od 18 do 35 godina izabrao je žiri kojeg su činile samo žene. 

Ova plavokosa dama zelenih očiju rođena je i odrasla u Namibiji. Ondje i danas žive njezini roditelji i tri sestre, a u Njemačku se preselila s pet godina. Studirala je marketing i onda živjela u Ateni, Londonu, Milanu, Kaapstadu i Berlinu.

Radila je u reklamnim agencijama i kao stilistica. Ima trogodišnjeg sina te s njime i partnerom živi u Kielu. Vodi internetsku trgovinu retro odjeće, a istaknula je kako će predstavljati modernu ženu koja ima više od 30 godina. 

- Neću godinu dana biti lutka u izlogu - kaže i nastavlja:

- Ženstvenost se ne definira odjećom. Ne trebam haljinu da bih izrazila svoju ženstvenost.

Osim toga, istaknula je i kako će predstavljati svoju zemlju elegancijom i dostojanstvom, ali i žarom i snagom. Novu miss idućih godinu dana očekuje više od 200 termina, kaže organizator Max Klemmer. Dio tog posla preuzet će i njezine dvije pratilje: Lara Runarsson (22) i Michelle-Anastasia Marsalis (23). 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • true lies 18.02.2020.

    Strasno. Pored toliko mladih i lijepih cura oni izabrali ovu milfaru.

  • faithless 18.02.2020.

    Od kad majka može biti miss?

  • Visakha 18.02.2020.

    Žena izgleda ok, ali djeluje starije od 35.

Komentiraj...
Vidi sve komentare