To je to što me zanima!

Njih je užitak gledati: Deset najzgodnijih frajera Lige prvaka

Večeras počinje nova sezona najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja Lige prvaka. Dame, to znači da će vaš dečko vjerojatno htjeti pogledati utakmicu, ali postoji i 10 razloga zašto biste vi to trebale...
Vidi originalni članak

Ako ste mislile da je sa Svjetskim prvenstvom završila nogometna sezona, grdno se varate. Večeras počinje nova sezona Lige prvaka, a dok će dečki i pokoja djevojka uživati u nogometu, mi ostale možemo uživati u zgodnim nogometašima. Cijele godine naporno rade kako bi bili u vrhunskoj formi, a sad to trebaju i pokazati. Ovo je deset najzgodnijih natjecatelja ovogodišnje Lige prvaka.

Matts Hummels

On je branič Bayerna, ali mi njemu ne bismo ništa branile. Zgodni Nijemac često sa suprugom ljetuju u Hrvatskoj, a u Dalmaciji ima i vilu. Vodi ga naš trener Niko Kovač, pa je to dodatni razlog zašto da navijate za Bayern. I zgodnog Mattsa.

Edinson Cavani

Prezgodni Urugvajac jedan je od najpoželjnijih neoženjenih nogometaša. U Južnoj Americi ima pravu vojsku obožavateljica koje ga prate, ne zbog njegove strašne sposobnosti zabijanja golova, već zbog macho izgleda. Vjera mu je jako važna u životu, a nije nebitno ni to što igra u jednom od najbogatijih klubova na svijetu - PSG-u, gdje godišnje uprihodi više od deset milijuna eura. Vamos, Edinson!

Allison Becker

Iako ima žensko ime, sigurno je jedan od najmuževnijih nogometaša u Ligi prvaka. Ove sezone došao je u kišni Liverpool iz Rome, ali savršeni ten uspio je održati. Sigurno najzgodniji golman Lige prvaka.

Sergio Ramos

Iako je dosta žena prestalo pratiti Real Madrid nakon odlaska Cristiana Ronalda, 'kraljevski' klub i dalje je prepun zgodnih nogometaša. A među njima nam je u oko upao posebno Sergio Ramos. On voli borbe bikova, ističe da mu je vjera važna, ali njegovo srce zarobila je zgodna voditeljica Pilar...

Gerard Pique

A kakva bi to lista bila bez Sergijeva prijatelja iz reprezentacija, ali neprijatelja s klupske razine - Gerarda Piquea. Nedavno se oprostio od reprezentacije Španjolske, kako bi više vremena mogao provoditi sa svojoj suprugom Shakirom.

Cristiano Ronaldo

Španjolsku prijestolnicu ovog ljeta zamijenio je industrijskim Torinom, ali i dalje je jednako zgodan. Cijelo vrijeme na Instagramu objavljuje svoje golišave fotografije na kojima promovira svoju seriu donjeg rublja, a vojska obožavatelja, ali i obožavateljica i dalje raste...

Mauro Icardi

Za sve zaljubljenice u tetovaže, tu je zločesti dečko argentinskog nogometa - Mauro Icardi. Ali iako djeluje dosta opasno, Mauro je, možemo rećI 'papučar'. Sve poslove oko njegove karijere preuzela je njegova supruga Wanda, koja je glavna i za financije. Pa dok Mauro igra i zarađuje, Wanda određuje gdje će novci završiti. 

Gianluigi Buffon

Gigi je najstariji na našem popisu, ali je i dalje jednako zgodan kao i s 20 godina. Napustio je svoj voljeni Juventus i ovog ljeta preselio u Pariz. Istrcano, ali je poput vina. Što stariji, to bolji.

Keita Balde

Suigrač naših Ivana Perišića, Šime Vrsaljka i Marcela Brozovića u Interu iz Milana. Zgodni Afrikanac rođen je u Barceloni, ali je odluičio igrati nogomet za Senegall.

Ivan Rakitić

Zadnji na našoj listi, ali nikako najmanje zgodan je naš Ivan Rakitić. O njemu znamo sve. Voli svoju Raquel, vodi miran obiteljski život, a ovog ljeta bio je jedan od najvećih junaka našeg pohoda po srebrenu medalju na Svjetskom prvenstvu.

VIDI OVO! Ovo su najbolje guze Hollywooda!

Idi na 24sata

Komentari 43

  • alija98 19.09.2018.

    A di je Vida?

  • 19.09.2018.

    Keita baldi, Mauro Icardi.

  • AC.MILAN 19.09.2018.

    Allison Becker ima savršen ten??? pa on ima katastrofalan ten, dosta prištića i crvenila po licu. da savršen ten hahahaha, to je isto kao da ste za Schweinsteigera rekli da ima savršen ten

Komentiraj...
Vidi sve komentare