Obavijesti

Show

Komentari 43

Njih je užitak gledati: Deset najzgodnijih frajera Lige prvaka

Njih je užitak gledati: Deset najzgodnijih frajera Lige prvaka
7

Večeras počinje nova sezona najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja Lige prvaka. Dame, to znači da će vaš dečko vjerojatno htjeti pogledati utakmicu, ali postoji i 10 razloga zašto biste vi to trebale...

VIDEO

Ako ste mislile da je sa Svjetskim prvenstvom završila nogometna sezona, grdno se varate. Večeras počinje nova sezona Lige prvaka, a dok će dečki i pokoja djevojka uživati u nogometu, mi ostale možemo uživati u zgodnim nogometašima. Cijele godine naporno rade kako bi bili u vrhunskoj formi, a sad to trebaju i pokazati. Ovo je deset najzgodnijih natjecatelja ovogodišnje Lige prvaka.

Matts Hummels

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ganz normale Frühstückslektüre 😁

A post shared by Mats Hummels (@aussenrist15) on

On je branič Bayerna, ali mi njemu ne bismo ništa branile. Zgodni Nijemac često sa suprugom ljetuju u Hrvatskoj, a u Dalmaciji ima i vilu. Vodi ga naš trener Niko Kovač, pa je to dodatni razlog zašto da navijate za Bayern. I zgodnog Mattsa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Edinson Cavani

Prezgodni Urugvajac jedan je od najpoželjnijih neoženjenih nogometaša. U Južnoj Americi ima pravu vojsku obožavateljica koje ga prate, ne zbog njegove strašne sposobnosti zabijanja golova, već zbog macho izgleda. Vjera mu je jako važna u životu, a nije nebitno ni to što igra u jednom od najbogatijih klubova na svijetu - PSG-u, gdje godišnje uprihodi više od deset milijuna eura. Vamos, Edinson!

Allison Becker

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I hope you succeed tomorrow❤😍

Objavu dijeli alison.becker (@alison_becker_fanpage)

Iako ima žensko ime, sigurno je jedan od najmuževnijih nogometaša u Ligi prvaka. Ove sezone došao je u kišni Liverpool iz Rome, ali savršeni ten uspio je održati. Sigurno najzgodniji golman Lige prvaka.

Sergio Ramos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feelin' good! #HalaMadrid

Objavu dijeli Sergio Ramos (@sergioramos)

Iako je dosta žena prestalo pratiti Real Madrid nakon odlaska Cristiana Ronalda, 'kraljevski' klub i dalje je prepun zgodnih nogometaša. A među njima nam je u oko upao posebno Sergio Ramos. On voli borbe bikova, ističe da mu je vjera važna, ali njegovo srce zarobila je zgodna voditeljica Pilar...

Gerard Pique

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uno nunca se cansa de ganar copas! Otra para el museo! Visca el Barça!

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

A kakva bi to lista bila bez Sergijeva prijatelja iz reprezentacija, ali neprijatelja s klupske razine - Gerarda Piquea. Nedavno se oprostio od reprezentacije Španjolske, kako bi više vremena mogao provoditi sa svojoj suprugom Shakirom.

Cristiano Ronaldo

Španjolsku prijestolnicu ovog ljeta zamijenio je industrijskim Torinom, ali i dalje je jednako zgodan. Cijelo vrijeme na Instagramu objavljuje svoje golišave fotografije na kojima promovira svoju seriu donjeg rublja, a vojska obožavatelja, ali i obožavateljica i dalje raste...

Mauro Icardi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔵⚫ #MI9 #sportweek #inter

Objavu dijeli Mauro Icardi (@mauroicardi)

Za sve zaljubljenice u tetovaže, tu je zločesti dečko argentinskog nogometa - Mauro Icardi. Ali iako djeluje dosta opasno, Mauro je, možemo rećI 'papučar'. Sve poslove oko njegove karijere preuzela je njegova supruga Wanda, koja je glavna i za financije. Pa dok Mauro igra i zarađuje, Wanda određuje gdje će novci završiti. 

Gianluigi Buffon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Il piacere dei piccoli gesti quotidiani come bersi un caffè ☕

Objavu dijeli Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)

Gigi je najstariji na našem popisu, ali je i dalje jednako zgodan kao i s 20 godina. Napustio je svoj voljeni Juventus i ovog ljeta preselio u Pariz. Istrcano, ali je poput vina. Što stariji, to bolji.

Keita Balde

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎☀️

Objavu dijeli Keita Balde (@keitabaldeofficial)

Suigrač naših Ivana Perišića, Šime Vrsaljka i Marcela Brozovića u Interu iz Milana. Zgodni Afrikanac rođen je u Barceloni, ali je odluičio igrati nogomet za Senegall.

Ivan Rakitić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂👍 #babushka #pamelaanderson #ivanrakitić

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Zadnji na našoj listi, ali nikako najmanje zgodan je naš Ivan Rakitić. O njemu znamo sve. Voli svoju Raquel, vodi miran obiteljski život, a ovog ljeta bio je jedan od najvećih junaka našeg pohoda po srebrenu medalju na Svjetskom prvenstvu.

VIDI OVO! Ovo su najbolje guze Hollywooda!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'