To je to što me zanima!

Nova ljubav na pomolu: Selenu Gomez uhvatili u strastvenom poljupcu sa Zaynom Malikom

Obožavatelji još uvijek ne mogu pjevačicu odvojiti od bivšeg dečka Justina Biebera, a sada je ona uhvaćena sa kolegom iz poznatog benda
Vidi originalni članak

Prvi susret Selene Gomez (30) i Zayna Malika (30) dogodio se kada je Selenina najbolja prijateljica Taylor Swift (33) hodala sa Zaynovim bivšim kolegom iz One Directiona, Harryjem Stylesom (29), piše Page Six.

Davno se šuškalo kako su Gomez i Malik bili u vezi, a čini se kako je kratkotrajna veza između Taylor i Harryja bila dovoljna da se Selena i Zayn spoje. 

POSLIJE VELIKE DRAME Nakon Selene, fanovima se obratila i Hailey Bieber: 'Hvala joj, ovo je bilo teško za obje!'

Radnica zalogajnice u Sohou koju obožavaju slavne osobe, zaintrigirala je korisnike društvenih mreža kada je rekla da je ranije ovog mjeseca svjedočila poljupcu Selene i Zayna upravo na tom mjestu.

Klarissa Garcia, prijateljica zaposlene, koja je snimila TikTok video o navodnom susretu, rekla je za Page Six da ih nitko nije primijetio u restoranu te da nikoga nije briga za poznate ljude u New Yorku.

DRAMA SE NASTAVLJA Selena Gomez prekinula šutnju: 'Javila mi se Hailey, prijetili su joj smrću. To ne podržavam!'

Činilo se da Gomez i Malik nisu marili za to da hoće li ih netko vidjeti ili ne. Za Page Six je rečeno da su se otvoreno ljubili za svojim stolom, koji se slučajno nalazio u središtu užurbanog restorana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare