To je to što me zanima!

Nova Miss Universe dobila je stipendiju od čak 20.000 eura

Natalija Prica studentica je stomatologije. Stipendiju od 20.000 eura iskoristit će za privatnu školu ekonomije i menadžmenta koju će završiti jer, kako kaže, voli učiti
Vidi originalni članak

Oduševljena sam i presretna što sam Miss Universe 2011. Jedna sam od rijetkih plavuša jer uglavnom crnke odnesu titulu, rekla je Natalija Prica (22). 

Studentica stomatologije za nagradu je dobila stipendiju od 20.000 eura za privatnu školu ekonomije i menadžmenta. Završit će, kaže, i taj fakultet. Nije joj teško učiti. Za 40 dana Natalija odlazi u Brazil na svjetski izbor ljepote.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • nikolar 04.07.2011.

    Tradicionalno i klasicno, nikad ne pobijedi najljepsa cura! Missica je ok ali je bilo i boljih! Neke nismo ni vidjeli odma su ispale pravedno bi bilo da se sve djevojke predstave u sve 3 kombinacije... Bio sam prisutan na coctail party-u nakon izbora... neke djevojke izgledaju bolje na stageu nego sto jesu, a izbila nisu ni blizu onome na stageu... Po mom misljenju Anita Čovic je bila jedna od ljepsih,a daleko najopustenijia i najsimpaticnija...

  • pinkmode 04.07.2011.

    koliko sam vidjela sve ostale su bile bolesno iskvarcane, jedino ova ima lijep ten. u ostale karakteristike necu ulaziti. samo radi svijetle puti drago mi je da je pobjedila ona.

  • idešđurđa 04.07.2011.

    napokon neka koja na nešto liči.....meni se sviđa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare