To je to što me zanima!

Nova pjesma: 'Nervozni' Mario Petreković promijenio karijeru

PRVI SE PAMTE Mario Petreković je tekst i glazbu za svoju novu pjesmu ‘Nerviram se’ napisao u manje od dva dana, a s njom se prijavio na Zagrebački festival
Vidi originalni članak

Pokušat ću se na pozornici transformirati u Marija Gorana 5Rekovića, koji se podudara s mojim Walter Egom, a svima je poznato da Valter brani Sarajevo, kaže Mario Petreković (44) u svojem stilu.

Multitalentirani autoelektričar prijavio se s autorskom pjesmom 'Nerviram se' na Zagrebački festival. Petreković će se za pobjedu boriti protiv iskusnih konkurenta, poput Jaquesa Houdeka, Harija Rončevića i Tedija Spalata. Bjelovarčanin je pjevanje usavršavao u prvoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a nedavno je odradio gažu kao hrvatska inačica Jennifer Lopez.

- Nisam siguran imam li tremu ili nemam. Svakako se veselim skupu s razdraganom publikom u ritmu muzike za ples - rekao je Mario. Petreković je, hvali se, prvu verziju teksta i melodije napisao na blagdan Velike Gospe.

- Inspiraciju sam prikupio tijekom druženja s dragim mi prijateljem Dukeom Bojadzievom. Zabavljali smo se na Čiovu, u Zagrebu, Sarajevu, Skoplju i Beogradu. Ta plodna situacija, nasreću, ostala je zapisana u riječima, inače ideje obično već sutradan zaboravim - objasnio je Bjelovarčanin.

Petrekoviću je ovo prvi izlet u solističke glazbene vode. Prije dvije godine bio je član glazbeno-vizualno-kreativnog koncepta Yoghurt. Osnovao ga je glazbeni producent i autor David Vurdelja, poznatiji po nadimku Baby Dooks, a ekipa je napravila singl 'Bakica'. Mario je sad, tvrdi, poželio lagano nadopuniti svoju karijeru glazbenim izričajem. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Compton 15.12.2016.

    Ima ljudi koji su smiješni kroz glupiranje, to neko pozitivno spontano glupiranje, al ovaj lik tolko pokušava bit smiješan kroz to glupiranje, ali preisforsirano, ko neko dijete malo retardirano, bože mi oprosti. Meni je recimo ekipa iz Jackassa pojam za glupiranje, a da su zabavni

  • 14.12.2016.

    kako je meni ovaj lik iritantan! meni muž odma minja program čim ga ugledamo. nepodnošljiv do daske. baš neznam ko ga gura ili ko mu gura!

  • Dosta! 14.12.2016.

    Petreković ono što radi radi talentirano i jako je sposoban.

Komentiraj...
Vidi sve komentare