Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
19 komentara

Nova pjesma: 'Nervozni' Mario Petreković promijenio karijeru

PRVI SE PAMTE Mario Petreković je tekst i glazbu za svoju novu pjesmu ‘Nerviram se’ napisao u manje od dva dana, a s njom se prijavio na Zagrebački festival

Supertalent Show
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
19 komentara

Pokušat ću se na pozornici transformirati u Marija Gorana 5Rekovića, koji se podudara s mojim Walter Egom, a svima je poznato da Valter brani Sarajevo, kaže Mario Petreković (44) u svojem stilu.

Multitalentirani autoelektričar prijavio se s autorskom pjesmom 'Nerviram se' na Zagrebački festival. Petreković će se za pobjedu boriti protiv iskusnih konkurenta, poput Jaquesa Houdeka, Harija Rončevića i Tedija Spalata. Bjelovarčanin je pjevanje usavršavao u prvoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a nedavno je odradio gažu kao hrvatska inačica Jennifer Lopez.

Foto: Marko Ercegović

- Nisam siguran imam li tremu ili nemam. Svakako se veselim skupu s razdraganom publikom u ritmu muzike za ples - rekao je Mario. Petreković je, hvali se, prvu verziju teksta i melodije napisao na blagdan Velike Gospe.

- Inspiraciju sam prikupio tijekom druženja s dragim mi prijateljem Dukeom Bojadzievom. Zabavljali smo se na Čiovu, u Zagrebu, Sarajevu, Skoplju i Beogradu. Ta plodna situacija, nasreću, ostala je zapisana u riječima, inače ideje obično već sutradan zaboravim - objasnio je Bjelovarčanin.

Petrekoviću je ovo prvi izlet u solističke glazbene vode. Prije dvije godine bio je član glazbeno-vizualno-kreativnog koncepta Yoghurt. Osnovao ga je glazbeni producent i autor David Vurdelja, poznatiji po nadimku Baby Dooks, a ekipa je napravila singl 'Bakica'. Mario je sad, tvrdi, poželio lagano nadopuniti svoju karijeru glazbenim izričajem. 

Naši partneri pišu
Message