To je to što me zanima!

Nova pravosudna drama: Seve smuljala i sud i svog bivšeg?

Na dan kada je ročište bilo zakazano i kada se trebala pojaviti na sudu pjevačica je viđena ispred zgrade u kojoj stanuje, a tvrdila da će na poslovni put
Vidi originalni članak

Prema pisanju srpskih medija, Severina Kojić (45) opravdala je svoj izostanak 1. veljače na kaznenom sudu u Zagrebu unaprijed dogovorenim poslovima u inozemstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, na dan kada je ročište bilo zakazano i kada se trebala pojaviti na sudu pjevačica je viđena ispred zgrade u kojoj stanuje.

- Istina je da je Severina tražila da se predmetno ročište odgodi na drugi termin. Razlog tome su njene obveze koje je sud uvažio. Ne postoji nikakav drugi razlog - objasnio je menadžer pjevačice Tomislav Petrović

Našminkana kao za nastup i sa svježe uvijenim loknama Seve je u poslijepodnevnim satima izašla iz stana u jednoj ruci noseći svoju Birkinicu vrijednu najmanje 40.000 kuna, a u drugoj vrećicu otpadaka.

MILAN POPOVIĆ: 'Izborio sam povijesnu sudsku odluku, Seve se jako uzrujala'

Za to je vrijeme njezin suprug, Igor Kojić (30) tvrde srpski mediji, u auto svoje supruge spremao veliku kutiju nakon čega su se zaputili u nepoznatom smjeru. 

Severina se, kako doznajemo, trebala pojaviti na ročištu kao svjedok postupka u kojemu njezin bivši partner - (51) tuži Tomislava Petrovića za klevetu.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • čomizlo 04.02.2018.

    naravno njoj se tolerira,baš me zanima hoće li je kaznit za nepoštivanje suda

  • japanokinez 04.02.2018.

    Zaputili se u nepoznato. Valjda su se zaputili tamo gdje zbog toga zamućivanja nije mogla na sud.

  • ivan48hr 04.02.2018.

    Nedaj se ,Mile ta je sve granice prevršila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare