Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
386 komentara

'Izborio sam povijesnu sudsku odluku, Seve se jako uzrujala'

Milan Popović kaže kako je Općinski sud u Zagrebu donio odluku koja regulira odnose Severine Kojić, njega i zajedničkog sina, petogodišnjeg Aleksandra

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
386 komentara

Severina mi je htjela oduzeti boravišnu dozvolu. Tvrdi da ne dolazim u Zagreb, a ja se za mjesec dana ovdje selim, tu će biti moj dom, rekao je Milan Popović (51).

Srpski milijarder kaže kako su u tijeku posljednje pripreme u njegovu zagrebačkom domu u koji se uskoro useljava.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Fasada je gotova - rekao je poduzetnik. Milan kaže da ga smeta što njegova bivša partnerica Severina Kojić (45), s kojom ima sina Aleksandra (5) i s kojom vodi sudske postupke oko skrbništva nad njihovim djetetom, uporno govori da on u Hrvatskoj ne živi, nego u Beogradu.

- Ja živim u Zagrebu više od polovice svog vremena. Tu sam zbog djeteta - govori Popović. Isto tako, tvrdi kako na Općinskom sudu u Zagrebu kod sutkinje Marine Parać Garma prošlog tjedna nije slavila Severina, kako je to tvrdio menadžer pjevačice Tomislav Petrović, nego on. Na zagrebačkom sudu vodi dva postupka.

severina_milan | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

- Po jednom, tražim da dijete živi sa mnom i da majka viđa Aleksandra kao što sam ga i ja viđao, ali da on živi kod mene. To je ozbiljan postupak za promjenu presude kod kojeg će roditelja dijete živjeti koji se vodi kod sutkinje Verice Nikić. Paralelno s tim, ja sam pokrenuo drugi postupak jer tvrdim da majka svojim postupcima ne poštuje princip zajedničke roditeljske skrbi koji je definiran hrvatskim obiteljskim zakonom - rekao je Popović koji je od suda tražio da definira što je zajednička roditeljska skrb i da ih propiše u rješenje.

- To smo pokrenuli za svaki slučaj, dok se onaj glavni postupak ne riješi - govori poduzetnik i nedavno rješenje sutkinje Parać Garma opisuje povijesnim.

- Ovo je presedan, revolucija, pobjeda ravnopravnog roditeljstva. Što je najvažnije, pobjeda djece rastavljenih roditelja - izjavio je Milan. Tvrdi kako ga Severina dosad nije obavještavala o dječakovu zdravstvenom stanju, a po rješenju koje je donio sud pjevačica ga je dužna obavijestiti o djetetovu stanju najkasnije u roku od dva sata od postavljanja liječničke dijagnoze.

Osim toga, ako je jedan roditelj spriječen biti s djetetom dulje od 48 sati u kontinuitetu, dužan je o tome obavijestiti drugog roditelja i omogućiti da dijete tad boravi s njim.

JEDVA SE POGLEDALI Satima u sudnici: Severina i Milan galamili su i optuživali se

- Time drugi roditelj ima prednost pred ostalim članovima obitelji. To je ono za što se svi očevi bore. Majka kaže da će ga ostaviti baki, a ovo kaže: “Ne, otac je ispred. Moraš ga nazvati“ - ispričao je.

- Kada je Severina vidjela ovo rješenje, jako se uzrujala - rekao je i objasnio kako je i dalje na snazi stara presuda.

- Ovo je samo dopuna staroj presudi. Po staroj ga viđam svaki drugi vikend i svaku drugu srijedu - rekao je Popović.

Naši partneri pišu
Message