To je to što me zanima!

Nova stranica: Maja je izbjegla smrt pa odlučila biti pjevačica

Javnost je Riječanku upoznala prije nekoliko godina jer je bila u vezi s bivšim suprugom glumice Jelene Perčin. Ubrzo nakon što je zatrudnjela, prekinula je s Kristijanom
Vidi originalni članak

Nikola Nemešević (27), koji već godinu dana živi u Zagrebu, napisao je glazbu za pjesmu 'Ne volim te više', a otpjevala ju je Maja Škufca (33). 

Javnost je Riječanku upoznala prije nekoliko godina jer je bila u vezi s bivšim suprugom glumice Jelene Perčin, Kristijanom Babićem. Ubrzo nakon što je zatrudnjela, prekinula je s Kristijanom.

- U trudnoći sam ostala bez podrške partnera i oca svojeg djeteta. Moja životna priča inspirirala je Tamaru Rogić, s kojom sam se sprijateljila, da napiše tekst pjesme. Kako je sve u životu spontano, tako se i Nemeš pojavio jednoga dana s prekrasnim osmijehom i gitarom u ruci te uglazbio Tamarin tekst - objašnjava Maja kako je nastala pjesma koja je ubrzo osvojila brojne radijske top liste. Dodaje da se s njom pozdravila s nimalo lakim razdobljem u životu.

- Okrećem novu stranicu i nastojim živjeti život punim plućima – kaže mama djevojčice Julije (2), koju je otac vidio dva puta dok je bila beba.

Maja je snimila i spot u kojem muškarac zbog druge žene ostavlja trudnu djevojku. Ona, poput Maje u stvarnom životu, iz novina doznaje da je partner vara dok je trudna. Riječanka se prije godinu i pol proslavila obradom Thompsonova hita 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova', koji je postao omiljena pjesma mnogim majkama.

- Posvetila sam je kćeri Juliji za prvi rođendan. Kad je imala mjesec dana, umalo sam umrla. Imala sam tešku upalu gušterače i bila u životnoj opasnosti. Zaklela sam se da ću, ako ostanem živa, snimiti tu Thompsonovu pjesmu, koju sam na radiju slušala svaki dan u bolnici - govori Maja. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Judita👥 23.02.2016.

    mislila sam da je ida prester

  • Tajana006 23.02.2016.

    super cura,zna pjevat. komičan naslov a najtužnija činjenica je da je otac djeteta malu vidio samo 2x

  • Lah 23.02.2016.

    znači sluša se banovina u bolnici a?baš se usrećila s nemešovim pjesmama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare