To je to što me zanima!

Novi imidž: Prepoznajete li Alana iz 'Dva i pol muškarca'?

Cryer se jedini u seriji pojavio u svakoj od 262 epizode, a posljednje tri sezone zarađivao je i po četiri milijuna kuna po epizodi. Danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na 422 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Američka serija 'Dva i pol muškarca' bila je hit na malim ekranima, a zanimljivo je vidjeti koliko se jedan od glavnih glumaca, Jon Cryer (53) koji je utjelovio lik Alana Harpera, promijenio od prve epizode koja je išla u rujnu 2003.

Jon Cryer s godinama je sve više ćelavio, a šali se i kako se dosta uozbiljio. Priznao je da je zadivljen razinom sposobnosti svojih frizera koji mu na setu serija prikrivaju ćelavost bez da mora nositi tupe.

- Kad vam se učini da i dalje imam bujnu kosu, morate znati da je riječ o jako dobro razrađenoj iluziji. Na mojoj ćelavoj glavi radi nekoliko stručnjaka i na kraju izgleda kao da zaista imam kosu - otkrio je glumac prije tri godine, našalivši se da mora paziti kada počne padati kiša, jer u takvom slučaju mu doslovno frizura curi s glave.

Cryer se jedini u seriji pojavio u svakoj od 262 epizode, a posljednje tri sezone zarađivao je i po četiri milijuna kuna po epizodi. Danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na 422 milijuna kuna. 

Nakon što je serija 'Dva i pol muškarca' završila sa snimanjem, Jon se ponovno vratio malim ulogama. Tek 2015. je imao veći angažman u seriji NCIS gdje je glumio dr. Cyrila Tafta. 

'DVA I POL MUŠKARCA' Alan Harper zarađivao je četiri milijuna kuna po jednoj epizodi

Glumac je od 2007. u braku s novinarkom Lison Joyner (52) s kojom ima usvojenu kćer Daisy (9). S bivšom suprugom, glumicom Sarah Trigger (50) ima sina Charlieja Austina (18). 

ŠOKIRALA JAVNOST: Nekad je glumila 'rugobu', a danas privlači zavodljivim izgledom i fotografijama

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 30.03.2019.

    Ova slika je iz supergirl

  • chandler 29.03.2019.

    Nikad mi ta serija ne dosadi.Mogla bi ju gledati over and over and over again

  • 29.03.2019.

    meni je on legenda bio u onoj seriji

Komentiraj...
Vidi sve komentare