Obavijesti

Show

Komentari 17

Alan Harper zarađivao je četiri milijuna kuna po jednoj epizodi

Alan Harper zarađivao je četiri milijuna kuna po jednoj epizodi
11

Jon je u stvarnom životu imao problema s bivšom suprugom, kao i u seriji. Sarah je htjela da se mjesečni iznos alimentacije poveća na 573 tisuće kuna, ali želja joj se nije ostvarila

VIDEO

Američki glumac Jon Cryer (53), koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Alana Harpera u 'Dva i pol muškarca', ima dugu karijeru, a u početku se nije ovim poslom ni trebao baviti. Iako mu je u genima industrija zabave, budući da mu je otac David (82) bio glumac i pjevač, a majka Celia (83) scenaristica i glumica, njegovo zanimanje za scenu i film nije naišlo na odobravanje roditelja. Majka je htjela da Jon završi neku 'pravu školu'. 

- Recimo, smatrala je da bi bilo pametno da izučim za vodoinstalatera - ispričao je Jon, koji ju očito nije poslušao. Nakon mature otišao je na glumački tečaj na Kraljevskoj akademiji dramskih umjetnosti u Londonu. 

CBS 2011 Upfront - New York

Ostvario je manje uloge, a prva veća bila mu je u filmu 'Ljepotica u ružičastom'. Ipak, najzapamćeniji je ostao kao Alan Harper. Tu je ulogu dobio 2003. u 'Dva i pol muškarca' gdje je glumio škrtog, rastavljenog brata velikog zavodnika i hedonista Charlieja Harpera, kojeg je glumio Charlie Sheen (53). Prijateljstvo sa Sheenom započeo je na snimanju komedije 'Hot Shots' pa mu je on pomogao da dobije tu ulogu.

Cryer se jedini u seriji pojavio u svakoj od 262 epizode, a posljednje tri sezone zarađivao je i po četiri milijuna kuna po epizodi. Danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na 422 milijuna kuna. 

Nakon što je serija 'Dva i pol muškarca' završila sa snimanjem, Jon se ponovno vratio malim ulogama. Tek 2015./2016. imao je veći angažman u seriji NCIS gdje je glumio dr. Cyrila Tafta, liječnika glavnog lika serije. 

Život Alana Harpera u nekim pogledima sličan je Cryerovom. Primjerice, Jon je u stvarnom životu imao problema s bivšom suprugom, kao i u seriji. Sa Sarah Trigger (50) bio je u braku četiri godine, imaju zajedno sina Charlieja Austina (18), a dugo su se povlačili po sudovima. Sarah ima još jednog sina, a oba joj je služba za zaštitu djece i mladih oduzela jer ih je zanemarivala.

USA - Gracies - Beverly Hills

Bivši supružnici su se posljednji put sreli 2013. kada je ona tražila drastično povećanje alimentacije. Tražila je da joj mjesečna alimentacija ne iznosi 50 tisuća kuna već 573 tisuće, piše Daily Mail. Razlog toga bio je da je Austin, navodno, postao 'meta ismijavanja' u svojoj, poznatoj i skupoj privatnoj školi. Austin živi životom radničke klase i ne može ići na kampiranja, izlete, praznike na egzotičnim lokacijama i raskošne rođendanske zabave. Ipak, sud je presudio u korist glumca. 

35th Annual People

Cryer je napisao i knjigu o svojoj karijeri i privatnom životu pod nazivom 'So That Happened'. Bio je brutalno iskren o svojem odnosu sa Sheenom. Naime, kada su Charlieja otjerali sa seta serije zbog pijanstva, drogiranja i skandala, zamijenio ga je Ashton Kutcher (40). Tada je Charlie nazvao Jona 'trolom' jer je šutio i nije im ništa rekao. Naposljetku, Sheen se ispričao 'televizijskom bratu', a Cryer je mnogo puta izjavio da želi Charlieja u svom životu, ali mora biti trijezan. 

SVI SU BULJILI U NJENE DUGE NOGE: Manekenka 'iskopirala' Angelinu Jolie i izmamila poglede

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama