To je to što me zanima!

Novi kandidati 'Superpara': Mi se svađamo bolje od drugih...

Nikolana i Marko prijavili su se iz zezancije, zajedno su osam godina, a ovo im je drugi brak. Jelena i Mirko u braku su 45 godina, a za to su, kažu, oboje 'krivi'
Vidi originalni članak

S Hvara dolaze Nikolana (31) i Marko Vucković (39), temperamentan par koji nema problema reći baš sve što im je na umu pa je u njihovu društvu zabava uvijek zajamčena.

POGLEDAJTE VIDEO: Hana i Goran vole se kao prvog dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikolani bih ugradio potenciometar za zvuk da je mogu utišati kad urla - u šali kaže njezin suprug te priznaje da obožava tu njezinu borbenost i srčanost. Nikolani i Marku ovo je drugi brak, u kojem su dobili kćer, a iz prijašnjih brakova oboje imaju po jedno dijete. Zajedno su osam godina, Nikolana je po zanimanju knjigovođa, ali je trenutačno nezaposlena, a Marko je informatičar.

Kažu kako su se u 'Superpar' prijavili iz zezancije, a njihovo 'tajno oružje' definitivno je drukčije od većine natjecatelja.

- Od drugih parova bolji smo u svađi - iskreno priznaju Vuckovići i naglašavaju kako ih nepravda uvijek može izbaciti iz takta. Premda oboje priznaju da su tvrdoglavi, naglašavaju kako se neizmjerno vole baš takvi kavi jesu i svaki slobodan trenutak žele provesti skupa pa zajedno idu i u lov na lignje.

Nikolana ističe kako je njezin suprug jako dobra i iznimno pametna osoba i da ne može izdvojiti samo nešto što voli kod njega jer ga voli u potpunosti, a Marko je ponosan na svoju suprugu zato što je dobra duša koja će sve napraviti za obitelj i nikada neće pokleknuti pred problemima. 

Jelena (65) i Mirko Jurković (71) iz Zagreba u braku su 45 godina, a za tako dug brak 'krivi' su, kažu, oboje. Jelena je umirovljenica koja za sebe kaže kako nema poroka te je praktična vjernica, a njezin suprug Mirko, također umirovljenik, smatra se ranoraniocem, iskrenom osobom te naglašava kako jako dobro sluša.

Tajna uspjeha dugog braka krije se u međusobnom poštovanju i premda su zajedno proživjeli mnoge teške životne trenutke, to im je, priznaju, samo ojačalo vezu.

Upoznali su se na proslavi rođendana jedne prijateljice i upravo je Jelena učinila prvi korak kako bi se upoznali, a već sljedeći dan Mirko ju je pozvao u kino i od tada su nerazdvojni. Imaju sina i kćer, a nedavno su postali ponosni baka i djed.

MLADE SNAGE U 'Superpar' ulazi pjevač, ali i supružnici koji su se upoznali još u domu za nezbrinutu djecu

Iako iskreno priznaju kako im u posljednje vrijeme romantika nije uvijek na prvome mjestu, Jelena se s osmijehom na licu sjeća jedne prekrasne geste koju je za nju učinio Mirko. 

- Davno, u jednom restoranu, za našim stolom nije bilo ruže u vazi, a moj muž je ustao i s praznog stola donio ružu - kaže Jelena. Slobodno vrijeme najradije provode ujutro ispijajući kavu dok navečer vole gledati serije, a s obzirom na to da im se ukusi ponekad ne slažu, priznaju da TV znaju gledati svatko u svojoj prostoriji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • frajer_2 08.09.2020.

    Nikolana i Marko prijavili su se iz zezancije, zajedno su osam godina, a ovo im je drugi brak. I oni misle da su super par? hahahahaahhhahaah

  • 07.09.2020.

    Ma nemate vi pojma šta je dobra i kvalitetna svađa😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare