Obavijesti

Show

Komentari 3

Novi kandidati 'Superpara': Mi se svađamo bolje od drugih...

Novi kandidati 'Superpara': Mi se svađamo bolje od drugih...
5

Nikolana i Marko prijavili su se iz zezancije, zajedno su osam godina, a ovo im je drugi brak. Jelena i Mirko u braku su 45 godina, a za to su, kažu, oboje 'krivi'

VIDEO

S Hvara dolaze Nikolana (31) i Marko Vucković (39), temperamentan par koji nema problema reći baš sve što im je na umu pa je u njihovu društvu zabava uvijek zajamčena.

POGLEDAJTE VIDEO: Hana i Goran vole se kao prvog dana

Pokretanje videa...

Hana Rodić 01:10

- Nikolani bih ugradio potenciometar za zvuk da je mogu utišati kad urla - u šali kaže njezin suprug te priznaje da obožava tu njezinu borbenost i srčanost. Nikolani i Marku ovo je drugi brak, u kojem su dobili kćer, a iz prijašnjih brakova oboje imaju po jedno dijete. Zajedno su osam godina, Nikolana je po zanimanju knjigovođa, ali je trenutačno nezaposlena, a Marko je informatičar.

Kažu kako su se u 'Superpar' prijavili iz zezancije, a njihovo 'tajno oružje' definitivno je drukčije od većine natjecatelja.

- Od drugih parova bolji smo u svađi - iskreno priznaju Vuckovići i naglašavaju kako ih nepravda uvijek može izbaciti iz takta. Premda oboje priznaju da su tvrdoglavi, naglašavaju kako se neizmjerno vole baš takvi kavi jesu i svaki slobodan trenutak žele provesti skupa pa zajedno idu i u lov na lignje.

Nikolana ističe kako je njezin suprug jako dobra i iznimno pametna osoba i da ne može izdvojiti samo nešto što voli kod njega jer ga voli u potpunosti, a Marko je ponosan na svoju suprugu zato što je dobra duša koja će sve napraviti za obitelj i nikada neće pokleknuti pred problemima. 

Jelena (65) i Mirko Jurković (71) iz Zagreba u braku su 45 godina, a za tako dug brak 'krivi' su, kažu, oboje. Jelena je umirovljenica koja za sebe kaže kako nema poroka te je praktična vjernica, a njezin suprug Mirko, također umirovljenik, smatra se ranoraniocem, iskrenom osobom te naglašava kako jako dobro sluša.

Tajna uspjeha dugog braka krije se u međusobnom poštovanju i premda su zajedno proživjeli mnoge teške životne trenutke, to im je, priznaju, samo ojačalo vezu.

Upoznali su se na proslavi rođendana jedne prijateljice i upravo je Jelena učinila prvi korak kako bi se upoznali, a već sljedeći dan Mirko ju je pozvao u kino i od tada su nerazdvojni. Imaju sina i kćer, a nedavno su postali ponosni baka i djed.

U 'Superpar' ulazi pjevač, ali i supružnici koji su se upoznali još u domu za nezbrinutu djecu
U 'Superpar' ulazi pjevač, ali i supružnici koji su se upoznali još u domu za nezbrinutu djecu

Iako iskreno priznaju kako im u posljednje vrijeme romantika nije uvijek na prvome mjestu, Jelena se s osmijehom na licu sjeća jedne prekrasne geste koju je za nju učinio Mirko. 

- Davno, u jednom restoranu, za našim stolom nije bilo ruže u vazi, a moj muž je ustao i s praznog stola donio ružu - kaže Jelena. Slobodno vrijeme najradije provode ujutro ispijajući kavu dok navečer vole gledati serije, a s obzirom na to da im se ukusi ponekad ne slažu, priznaju da TV znaju gledati svatko u svojoj prostoriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima