To je to što me zanima!

Novi lijek mu je jako pomogao: Michael J. Fox se vraća glumi

Zvijezda filmova 'Povratak u budućnost' više od deset godina pauzirala je od glume zbog borbe s Parkinsonovom bolesti. Sada koristi novi lijek koji mu jako pomaže
Vidi originalni članak

Zbog Parkinsonove bolesti morao je prestati glumiti punim intenzitetom jer je imao nekontrolirane tikove, koji su posljedica bolesti. Ipak, pojavljivao se u nekoliko serija gdje je imao gostujuće uloge. Michael J. Fox (51) sada se, nakon više od desetljeća pauze od ozbiljne glume, opet vraća na male ekrane. Bit će zvijezda humoristične serije koja bi se trebala početi prikazivati 2013. godine, a koju razvija Sony Pictures Television.

Na novoj seriji radit će s redateljem Willom Gluckom te scenaristom Samom Laybourneom. Odluku da se opet vrati glumi donio je u svibnju ove godine kada je objavio da mu je novi lijek pomogao u smirivanju tikova koje je imao zbog bolesti.

Michael je glumio u mnogim serijama, a svjetsku slavu doživio je ulogom u filmskom serijalu 'Povratak u budućnost'. Karijera mu je došla u pitanje 1991. godine kada mu je dijagnosticirana Parkinsonova bolest. Nakon što mu se stanje pogoršalo, napustio je seriju 'Spin City' 2000. godine i svu svoju energiju koristio je kako bi pomogao u pronalasku lijeka za njegovu bolest. Osnovao je i zakladu za pronalazak lijeka koja nosi njegovo ime. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • LebronPetrovic 18.08.2012.

    Onje super glumac! Povratak u bolju budućnost!

  • dan je lijep 17.08.2012.

    Bravooo!!! Napokon neka lijepa novost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bekovina 17.08.2012.

    Meni jedan od omiljenih glumaca, i jako mi je drago čuti da mu je bolje i da se vraća. Jedva čekam !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare