To je to što me zanima!

Novi Superman bit će tamnoput

U režiserskoj utrci su navodno Barry Jenkins, Ryan Coogler, Steven Caple Jr., J. D. Dillard, Regina King i Shaka King, a ostaje nam za vidjeti kome će ta uloga zaista pripasti
Vidi originalni članak

Iako se još ne zna tko će utjeloviti novog Supermana, zna se da će glumac, kao i redatelj, biti tamnoput. Scenarij će napisati Ta-Nehisi Coates (45), javnosti poznat po svom radu na Marvelovom svijetu Wakande.

Ovo je prvi put da će se Superman s crnom bojom kože pojaviti na velikom platnu, ali nije nepoznanica u svijetu DC-ja. Lik Calvina Ellisa pojavio se 2009. godine u serijalu Final Crisis 7 kao Superman iz alternativnog svemira, a na Zemlji je bio predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Autora stripa, Granta Morrisona (61), za to je inspirirao Barack Obama (59), piše Daily Mail. To, naravno, ne znači da će takva biti i Coatesova verzija Supermana.

Šuškalo se kako bi glavna uloga Supermana mogla pripasti Michaelu B. Jordanu (34), ali on je te glasine negirao uz obrazloženje:

- Laska mi što me ljudi spominju u tom kontekstu. To je svakako kompliment, ali ovaj ću film samo gledati.

U režiserskoj utrci su navodno Barry Jenkins, Ryan Coogler, Steven Caple Jr., J. D. Dillard, Regina King i Shaka King, ali ne zna se kome će ta uloga zaista pripasti. 

HENRY CAVILL Bio je najnesretniji čovjek u Hollywoodu, a danas je svaki njegov film prava senzacija

Sigurno je samo, tvrdi izvor stranih medija, da će producent biti J. J. Abrams (54).

- Postoji nova, snažna i potentna priča o Supermanu koju treba ispričati. Izuzetno smo sretni što će nam gospodin Coates pomoći prikazati je na ekranu - rekao je Abrams.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Čeljo Brtika 06.05.2021.

    Sprdačina.

  • 06.05.2021.

    BLM BLM!!!!!!!!

  • Slartibartfast 06.05.2021.

    Uoće nije bitno jel neko crn, bijel, žut nego glumac koji glumi. Iskreno nece bit boljeg od Henrya u bilo kojoj paleti al dobro. Barem glumi u Witcheru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare