To je to što me zanima!

Severina je stigla na ročište u Zagreb. Tužiteljstvo traži za nju 10 mjeseci uvjetnog zatvora

Jednostavno su mi dirali u dite. Ne znam što biste vi napravili da ste na mom mjestu, rekla je za 24sata Severina nakon prvog ročišta na Općinskom sudu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Severina Vučković je iza 11 sati stigla na Općinski kazneni sud u Zagrebu.

PRUŽIO PODRŠKU Grašo o Severini: 'Znamo se 20 godina, suosjećam s njom...'

Na ročište je stigla zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba te za slanje uvredljivih poruka ravnateljici sinove škole, Ljiljani Klinger. Između ostalog nazvala je ravnateljicu 'krivonogom babom'.

Nakon prvog ročišta pjevačica je dala izjavu za 24sata. Kako kaže, ne smatra se krivom za optužbe koje joj se nameću.

- Jednostavno su mi dirali u dite. Ne znam što biste vi napravili da ste na mom mjestu. Ovo je situacija gdje umjesto da vas država štiti, i da vam štiti dijete, oni su protiv mene podigli optužnici za djelo nametljivog ponašanja. Jer sam dvjema ženama uključenim u postupak poslala sms poruke, koje me pritom nisu ni blokirale. Dotične gospođe su pisale pomno glavnoj državnoj odvjetnici, osobno i tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje sa pozicija moći. Naime, i one su bile upletene u to da mi se uzme dijete na 20 mjeseci. Prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno stoje u ladici po bespućima državnog odvjetnica i to je problem ove države. Apsolutno se ne osjećam krivom, i mislim da su nam mom mjestu trebale biti te dvije gospode od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba, jer u Splitu stvarno imam raznih izraza, a po izjavama našeg predsjednika Milanovića, koji naziva ljude raznim imenima…. A drugu, preblajhana plavuša što je također nešto što spada u kolokvijalni govor. Suda se ne bojim, kao Rade Končar, pucajte u prsa - rekla je Severina.

Prema otpužnici, tužiteljstvo za Severinu traži kaznu od uvjetnu kaznu od 10 mjeseci s trogodišnjom rokom kušnje.

POGLEDAJTE VIDEO: 'SEVERINA JE KRALJICA'

Idi na 24sata