To je to što me zanima!

Novogodišnje želje slavnih: 'Moram naučiti nekad reći ne'

Moja novogodišnja odluka je da ću ostaviti više prostora magiji, napisala je vojvotkinja Meghan Markle 2016., a čini se da joj se magija i događa. Udala se za princa i u 2019. rodila sina...
Vidi originalni članak

Moja novogodišnja odluka je da ću biti više izbirljiva kome i za što govorim da. Ima puno opcija i nekad se moram ohrabriti i reći ne, rekla je zvijezda 'Punije kuće' Candace Cameron (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok se neki odriču svojih navika, pjevačica Kelly Clarkson (37) odlučila se našaliti zbog prežderavanja tijekom odmora. 

PJESME ZA DOČEK Trash hitovi za najluđu noć u godini: Od Senne M do I. Bee

- Za osobu koja je izgubila kilograme tijekom praznika... Ne brini, naći ću te i vratiti ti odmah prvog dana 2020. - napisala je Kelly prije nekoliko dana. 

I vojvotkinja Meghan Markle (38), prije nego je postala članom britanske kraljevske obitelji, objavljivala je novogodišnje želje i odluke.

- Moja novogodišnja odluka je da ću ostaviti više prostora magiji. Pravit ću planove, ali je u redu čak i ako se nekad ne ostvare. Kako bih postigla svoje ciljeve, otvorena sam za promjene - napisala je vojvotkinja 2016., a čini se da joj se magija i događa. U 2018. udala se za princa, kojemu je u 2019. rodila sina Archieja. 

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (40) nije otkrila koja joj je želja za 2020., ali svi se sjećaju njezine odluke od prije 5 godina.

NOVOGODIŠNJE GAŽE Rozga u rodnom Splitu, Sevka u Poreču, Nina Badrić u Rijeci

- Želim biti manje na mobitelu i više živjeti u trenutku - rekla je tad reality zvijezda koja velik dio prihoda dobiva putem društvenih mreža. 

Glumica Reese Witherspoon (43) prošle godine je rekla da će se i dalje boriti za prava žena, dok je manekenka Chrissy Teigen (34) tad odlučila da će biti bolja prijateljica. 

Ed Sheeran (28) u 2019. odlučio je da će se posvetiti više privatnom nego poslovnom životu, nakon što je 'okrenuo' milijune.

U 2019. Bila je to 'plodna' godina: Ove slavne bebe su došle na svijet

- Još više bejzbola Još više pive. I seksa - rekao je pjevač. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • retita🦋 01.01.2020.

    Dragim komentatoricama i komentatorima želim da zadrže ono što imaju i ostvare ono za čim čeznu.Od ❤️Reti

Komentiraj...
Vidi sve komentare