Obavijesti

Show

Komentari 19

Bila je to 'plodna' godina: Ove slavne bebe su došle na svijet

Bila je to 'plodna' godina: Ove slavne bebe su došle na svijet
1

Protekla je godina donijela mnoštvo novosti i spektakularnih događaja za domaće i strane zvijezde, a za neke od njih bila je i podosta 'plodna'. Dok su neki dočekali prvo dijete, nekima je 'stiglo' drugo, treće, četvrto...

VIDEO

Bila je ovo plodna godina za hrvatske i strane zvijezde. Neki su prvi put postali roditelji, dok je drugima ovo treće, četvrto, pa i peto dijete. Prisjetimo se koji su se estradnjaci okrunili titulom roditelja u 2019.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:22

1. Frano Ridjan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Voditelj Frano Ridjan (34) i njegova supruga Lea postali su roditelji po drugi put. Na sam dan finala showa 'Supertalent', Ridjan je dobio drugog sina. Samo dva mjeseca ranije voditelj  je rekao kako se nada da porod neće biti baš na finale jer želi biti uz suprugu. 

zf

- Brzinom munje stigao je novi član obitelji Ridjan. Malo sam manji od brata, ali ću brzo nadoknaditi jer sam odmah krenuo papati. Čim sam izašao, nezadovoljan novom okolinom, odmah sam ubacio palac u usta i nastavio drijemati, ali obveze me čekaju - vaganje, mjerenje i ostale stvari tek slijede - na šaljiv je način, u ime sina, voditelj ispričao za Dnevnik.hr.

2. Joško Čagalj Jole

Rano u subotu 30. studenoga ove godine, u tri sata i trideset minuta Ana, supruga pjevača Joška Čaglja Jole (47) u splitskom je rodilištu na svijet donijela zdravog dječačića. Paru je ovo četvrto dijete.

Nakon tri curice u obitelji, najstarije Ive (13), Eme (10) i Tie (7), dolazak na svijet sinčića Ivana Luke posebno je obradovao ne samo roditelje već i širu obitelj. Maleni Ivan Luka malo je 'uranio' jer je termin poroda bio 6. prosinca. Iznenadio je i tatu Jolu koji nije bio uz suprugu Anu jer je ovog vikenda bio na putu sa kojeg se vraća u Split da bi odjurio svojoj supruzi Ani i prinovi u splitsko rodilište.

Pjevač Jole s kćerima stigao u rodilište po suprugu i sinčića
Pjevač Jole s kćerima stigao u rodilište po suprugu i sinčića

3. Stjepan Božić

U obitelj našeg bivšeg boksača Stjepana Božića (45) i njegove supruge Petre (35) prije dva tjedna stigla je prinova. Petra je jednoj zagrebačkoj bolnici rodila djevojčicu Emmu Katarinu. Sretnu vijest par je objavio na društvenim mrežama.

- Naš anđeo je došao - napisao je bivši boksač na Instagramu. Kako su napisali, Emma Katarina je teška 3.500 grama i duga 50 centimetara. Tri mjeseca nakon vjenčanja Petra i Stjepan Božić, saznali su da će u obitelji dobiti prinovu. Emma Katarina boksačevo četvrto, Petrino drugo te njihovo prvo zajedničko dijete. 

4. Aleksandar Stanković

U obitelj hrvatskog televizijskog voditelja Aleksandra Stankovića (49) i njegove supruge Željke (35) u kolovozu je stigao i četvrti član. Devet godina nakon što su dobili kćer Unu (9), Željka je rodila dječačića.

Stanković i Željka prohodali su prije trinaest godina. Četiri godine nakon toga rodila im se kći te su se tri godine nakon njenog rođenja vjenčali i to na brodu tijekom ljetovanja u Dubrovniku. Kada mu je supruga rekla kako očekuju sina, reagirao je, kaže, praktično i pribrano. 

- Radit ću sve što treba, ali na nogometne utakmice neću ići - našalio se voditelj.

5. Petra Nižetić

Petra Nižetić Mastelić (38) u svibnju je rodila dječaka u San Franciscu. Voditeljica i modna blogerica u braku je s bivšim košarkašem Franom Mastelićem (37). 

 Čim sam upoznala Franu znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone. Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo - rekla je Petra prošle godine, a ove joj se želja ostvarila. 

6. Mario Musa

Igrač Dinama Mario Musa (29) i supruga Anita (29) postali su početkom godine ponosni roditelji kćeri Alexandre. Sretnu vijest o prinovi podijelili su s pratiteljima na društvenim mrežama.

- Nismo planirali trudnoću i došla nam je kao jedno veliko, ali najljepše životno iznenađenje. Kad sam saznala, u meni su se miješali i sreća i suze i nemir, a tako se osjećao i Mario, pune su mu oči emocija bile - otkrila je Anita u intervjuu za časopis Gloriju

Meghan Markle ne stari: Ostala je identična kao prije 22 godine
Meghan Markle ne stari: Ostala je identična kao prije 22 godine

7. Meghan Markle

Vojvotkinja Meghan Markle (38) rodila je dječaka Archieja 6. svibnja u 5:26 sati, što je potvrdila kraljevska obitelj na svom profilu na društvenoj mreži. Nekoliko dana prije poroda, nanizalo se nekoliko lažnih vijesti o prinovi u kraljevskoj obitelji.

Britain

Harry i Meghan su u listopadu prošle godine potvrdili da čekaju dijete te otkrili kako će se roditi krajem travnja ili početkom svibnja. Zadnjih dana se tako  šuškalo kako je bivša glumica već rodila jer je 22. travnja njezina majka Doria Ragland (62) stigla u Veliku Britaniju.

Royal visit to Africa - Day Ten

8. Amy Schumer

Komičarka Amy Schumer (37) i kuhar Chris Fischer (38) postali su roditelji na isti dan kao i princ Harry (34) i Meghan Markle (37). Schumer je vijest o rođenju sina podijelila na društvenim mrežama. 

Schumer je više puta dala do znanja kako nije presretna tajmingom svoje trudnoće.

9. Hazal Kaya

Zvijezda turskih serija, glumica Hazal Kaya (29) u 11. mjesecu rodila je sina Fikreta Alija. Za rođenje sina nije se saznalo odmah jer je Hazal rodila u jednoj istanbulskog privatnoj bolnici, ali je njezin suprug, glumac Ali Atalay (43) na društvenim mrežama objavio fotografiju iz rodilišta.

Hrvatski gledatelji su Hazal imali priliku gledati u seriji 'Sila' kao Berin koju je tumačila sa samo 16 godina, u hit seriji 'Strasti Orijenta"'u ulozi Nihal, i u 'Djevojka imena Feriha' kao Ferihu. Jedna je od najplaćenijih turskih glumica.

Ricky Martin napunio 48: 'Prije sam trebao reći da sam gay...'
Ricky Martin napunio 48: 'Prije sam trebao reći da sam gay...'

10. Ricky Martin

Pjevač Ricky Martin (48) sa suprugom Jwanom Yosefom (35) dočekao je četvrto dijete krajem listopada. Sinčić Renn pridružio se tako braći blizancima, Matteu Valentinu (11) te 10-mjesečnoj sestri Luciji. Par se dolaskom prinove pohvalio na društvenim mrežama.

- Rodio se naš sin Renn Martin-Yosef - napisao je pjevač kratko u opis fotografije na kojoj on i njegov suprug drže sinčića. Ricky je još 2008. postao samohrani otac blizanaca koje mu je rodila surogat majka, a supruga Jwana upoznao je na Instagramu 2016. Dvije godine kasnije su se vjenčali.

 POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden