Obavijesti

Show

Komentari 39

Rozga u rodnom Splitu, Sevka u Poreču, Nina Badrić u Rijeci

Rozga u rodnom Splitu, Sevka u Poreču, Nina Badrić u Rijeci
1

Doček Nove 2020. godine sve je bliži, a u nekim se gradovima slavi već od podneva. Za što bolju atmosferu i ugođaj te što bolji ulazak u Novu godinu, bit će zaslužni brojni estradnjaci

VIDEO

Do dočeka Nove godine dijeli nas samo nekoliko sati, a estradnjaci će nas zabavljati i uljepšati doživljaj diljem Hrvatske. U gradu Zagrebu tradicionalno je organizirano slavlje na Trgu bana Josipa Jelačića gdje će nastupati Novi fosili. Tom će prigodom i oni sami proslaviti 50. godišnjicu rada.

Novi Fosili proslavili 50. obljetnicu koncerom u Lisinskom

Osim njih, publiku će uveseljavati i Prljavo kazalište. Ujedno, grad Zagreb organizirao je najskuplji doček te će na nastupe dvaju najpoznatijih bendova u Hrvatskoj 'iskeširati' 700 tisuća kuna, piše Večernji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:06

Splićane će na rivi zabavljati Klapa intrade i Tomislav Bralić (51), a za zabavu do ranih jutarnjih sati u svom rodnom gradu zadužena je Jelena Rozga (42). Troškovi dočeka bit će oko pola milijuna kuna.

Zagreb: Druženje s Jelenom Rozgom u novom klubu Mint

Riječani će imati tradicionalni doček Nove godine na Korzu, za što će grad Rijeka izdvojiti 430.000 kuna. Program dočeka na riječkom Korzu počinje oko 22 sata nastupom Nikoline Tomljanović, bivše članice grupe ENI, a nastavlja se u 23 sata nastupom Nine Badrić (47) koja će Riječane i goste Rijeke uvesti u 2020. godinu. Oko pola sata poslije pola noći slijedi nastup Dubioza kolektiva.

Osječani su se odlučili za svoje slavonske uzdanice, grupu Opća opasnost, a platit će ih 50 tisuća kuna.

Tradiciju nastavlja i Pula te će se Nova godina slaviti na Forumu, gdje će svirati Zabranjeno pušenje i Le Monde. Koncerti počinju u 21 sat. U Opatiji će novogodišnji doček najprije slaviti najmlađi, uz podnevni, dječji doček na Ljetnoj pozornici. U večernjim satima središnji gradski doček na tržnici oživit će neke od najpopularnijih hitova 20. stoljeća uz program nazvan “Opatija Tribute to the Legends” koji počinje u 22 sata. Nastupit će Queen Real Tribute i Abba Real Tribute band. U isto vrijeme, ispred Šporera, za ulazak u Novu pobrinut će se Grooversi, a na Ljetnoj pozornici 2019. godinu u rokerskom će stilu ispratiti grupa Dellboys.

Nešto više organizira i Poreč, kojima ima čak četiri dočeka Nove godine. Uz Severinu na Trgu slobode paralelno će se na Trgu Matije Gupca održavati i party doček uz DJ-a Stanka Bondžu. Na Staru godinu u podne organiziran je dječji doček Nove godine u podne, uz animaciju i dječji vatromet, dok je 1. siječnja organizirana repriza dočeka uz Night Express. Za sve to će se izdvojiti 462.500 kuna.

U Malom Lošinju nastupit će Petar Grašo (43)  a cijena nastupa je 256.250 kuna. Zlatan Stipišić Gibonni (51) nastupit će na gradskom trgu u Rovinju, a nakon uspješnog lanjskog nastupa u novogodišnjoj noći u Dubrovniku, Tony Cetinski (50) ove je godine na Rabu.

Grašo ili Franka Batelić? Guru je izabrao najbolji božićni hit...
Grašo ili Franka Batelić? Guru je izabrao najbolji božićni hit...

Također, grad Šibenik ima raznovrsnu glazbenu ponudu. Za pet izvođača, koliko će ih sveukupno biti na tri pozornice na ovogodišnjem dočeku Nove godine, Grad Šibenik i gradska Turistička zajednica izdvojit će ukupno 55 tisuća eura ili 410 tisuća kuna. Britanske hip-hop/electronic dance legende Stereo MC’s koštat će 33 tisuće eura, a nastupit će ispred katedrale svetog Jakova, dok će publiku prije njih zagrijavati Sassja. Na drugoj pozornici u Perivoju Roberta Visianija nastupat će Neno Belan&Fiumens te Cubismo. Treća novogodišnja pozornica nalazit će se na Maloj loži, gdje će na svoje doći svi ljubitelji elektronike. Na toj pozornici 2020. čekat će se uz Kristijana Molnara.

Križevci: Na manifestaciji Spravišèe nastupio Neno Belan

U Zadru će se također Nova godina moći dočekati na više lokacija u središtu grada. Tako će se u povijesnom dijelu grada, znanom i kao Poluotok, novogodišnji program odvijati na Narodnom trgu i Trgu Petra Zoranića. Novu godinu Zadrani i njihovi gosti opet će moći dočekati na više lokacija u središtu grada. Za zabavu na Narodnom trgu zadužen je  Dalmatino, dok će na adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića nastupiti Zaratino i TBF.

Dubrovčani će u 2020. uploviti uz Parni valjak koji će za nastup dobiti pola milijuna kuna, a Ante Gelo Band i gosti stoje sto tisuća kuna. Mia Dimšić (27)  nastupa na dječjem dočeku u jutarnjim satima 31. prosinca, a njezin je honorar 50 tisuća kuna.

Karlovac će u 2020. uploviti uz dance ritmove 90-ih. Za dobru zabavu u Glazbenom paviljonu pobrinut će se Ivana Banfić (50), Ella i Minea (42) te DJ Xxxtended.

U susjednim državama, Zdravko Čolić (68)  glavna je zvijezda dočeka u Budvi, Željko Joksimović (47) nastupa u Sarajevu, a u Beogradu će atmosferu do usijanja dovesti Maja Berović (32) i Lepa Brena (59).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:40



 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac