To je to što me zanima!

O ŠČemu govori? Stranci htjeli saznati o čemu pjeva Let 3 pa 'Mama ŠČ' preveli na engleski

'Mommy bought a tractor. Sh ch!', glasi prijevod refrena Leta 3 na engleskom
Vidi originalni članak

Pobjednička pjesma grupe Let 3 'Mama ŠČ!' na ovogodišnjoj Dori postala je hit na društvenim mrežama. Mnogi na Twitteru raspravljaju o tome što ekipa iz grupe želi poručiti pjesmom, a neki su je i preveli na engleski.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Korisnici društvenih mreža preveli su cijelu pjesmu hrvatskog benda, a evo kako to izgleda: 

Iako su saznali o čemu pjevaju dečki iz Leta 3, stranci su i dalje zbunjeni te pokušavaju saznati što tekst pjesme zapravo govori.

Pitali su se kakav je kontekst pjesme, a čudno im je i to što se puno puta u pjesmi spominju traktori.

- Pjesma počinje stihom 'mama kupila traktora'(mama je kupila traktor), misleći na to da je Lukašenko Putinu kupio traktor. Ali budući da Bjelorusiju financira Rusija, Majka Rusija (mama šč) je kupila svoj poklon. Također su i na Doru stigli ovako - objasnio im je korisnik društvenih mreža.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Čeljo Brtika 16.02.2023.

    Bar ne piše "permanent-nina" haha

  • NCIS 16.02.2023.

    Malo sam pogledao i druge pjesme, predstavnike drugih zemalja. Pa to obiluje woke tematikom, radikalnim feminizmom i mizandrijom. U usporedbi s njima Let 3 bi se čak mogao okarakterizirati konzervativnim. Oni barem pjevaju o ratu, odnosno protiv rata. A ovi drugi pak sve nešto o ženama koje vladaju nad muškarcima, o dječacima koji su nepoželjni, kako je biti muškarac nešto loše itd. Idem gledati dalje, možda nađem neku iole normalnu pjesmu.

  • uwaga 16.02.2023.

    Genijalci

Komentiraj...
Vidi sve komentare