To je to što me zanima!

Nives objavila video: U showu sam dobro i prošla kako plešem

Nives Celzijus još jednom je oduševila obožavatelje na Instagramu. Pjevačica je objavila video na kojem pleše kako bi se razbudila, a onda se i našalila na vlastiti račun...
Vidi originalni članak

Jutarnje razbuđivanje uz danski hit. Kako plešem, predobro sam i prošla u 'Plesu sa zvijezdama', napisala je pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (37) u opis videa kojim je oduševila pratitelje na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nives se tako 'razbacala' u izazovnoj crnoj haljini koja joj je istaknula dekolte, a na sebi nije imala obuću. U jednom trenutku pjevačica je i 'twerkala', što je zasigurno obradovalo brojne obožavatelje.

Video je nastao u Danskoj, gdje se Nives zaputila na odmor, a povela je i mlađu sestru Mateu Zeljković koju ne viđamo često. 

PODIGLE CELZIJUSE Nives putuje sa sestrom: Nešto je bujno u toj državi Danskoj...

- Evo lagana šetnjica po Kopenhagenu. Morale smo nabiti cvike da nam se ne vide ti podočnjaci do sisa, ali evo lijepo je - komentirala je Nives u videu na Instagramu.

Podsjetimo, pjevačica se natjecala u posljednjoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', a partner na podiju bio joj je Mateo Cvenić (22).

'Podigli su prašinu' u drugoj emisiji kada su zaplesali zavodljivu rumbu na pjesmu 'Liberian Girl' Michaela Jacksona, a gledatelje je dodatno 'zapalio' poljubac na samom kraju koreografije. Par je show napustio u trećoj emisiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nadgrobni spomenik 18.06.2019.

    Vesela ženska....dobra, dobra! 👌ne kužim... ona se smije, pleše, raduje, a vi ju “pljujete”..... ljubomora???🤔🤔🤔

  • 18.06.2019.

    24 sata=instagram

  • Judita👥 18.06.2019.

    Joj joj kako se ona to sjeti otići u Dansku, ajme i jq bih, često sanjam Dansku a i finsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare