To je to što me zanima!

Oborio ju s nogu: Naš dečko osvojio je vatrenu Heidi Klum

Hrvat Danijel Stanić vodi popratnu emisiju modnog showa Heidi Klum “Njemačka traži supermodel”. Otvorenošću je oduševio producente, koji su ga odmah zaposlili
Vidi originalni članak

Heidi mi je simpatična i veseli me suradnja s njom, rekao je Danijel Stanić (27). On u emisiji “ETAGE 7”, koja se prikazuje na njemačkoj televiziji, ugošćuje manekenke koje su ispale iz showa Heidi Klum.

Danijel s modelima tako razgovara o svemu što cure rade iza kamera modnog showa “Njemačka traži supermodel”. 


- Moderiranje me privlačilo još od najranijeg djetinjstva, kad sam u Njemačku stigao s roditeljima iz Hrvatske kao izbjeglica. U ratu smo sve izgubili. Tad sam imao samo šest godina i nisam znao ni riječ njemačkog jezika - prisjetio se Danijel svojih početaka. Iako se za poziciju voditelja izričito tražila žena, Danijela to uopće nije obeshrabrilo.

- Nemam grudi, ali imam talent za moderiranje i želim raditi s tobom - napisao je Stanić u svojoj prijavi. Otvorenošću je oduševio producente, koji su ga odmah zaposlili. Najviše od svega razveselilo ga je što surađuje s Heidi, koja kao članica žirija, ističe, uopće ne štedi mlade djevojke.

- Čini mi se draga i ljubazna, iako u emisiji mora biti malo stroga - kaže Stanić. Reakcije na prvu emisiju bile su i više nego pozitivne, a mladi Hrvat uživa u intervjuiranju ljepotica.

- Moram priznati da mi je prije izgled žene bio najvažniji, a danas mi je važnije da je ona tajanstvena, tako da se moram oko nje potruditi i otkriti kakva je zaista - iskren je Danijel.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • fiore 12.03.2014.

    nisam sigurna da li se ovdje radi o osobi koja je sudjelovala u "pripravnik"-u donalda trampa? i ovaj je silno želio da momak ostane kod njega raditi,ali momak je htio biti samostalan!ako je,a i ako nije svaka mu čast!

  • _petra_ 11.03.2014.

    decku svaka cast

  • bizant 11.03.2014.

    Najbitnija činjenica je da je iz Hrvatske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare