To je to što me zanima!

Obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju film: Bit će to priča o neponovljivoj divi Whitney

Whitey Houston je najnagrađivanija pjevačica. No, iza impresivne karijere krili su se i brojni problemi, kao i dugogodišnja borba s narkoticima, koji su joj u konačnici i presudili. Sada stiže impresivan biografski film o njoj
Vidi originalni članak

Uskoro, u prosincu, u kina stiže biografski film 'I Wanna Dance with Somebody', o slavnoj pjevačici Whitney Houston, koja je tragično preminula u 49. godini, kada je pronađena mrtva u hotelskoj sobi u Los Angelesu, 2012.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Film, koji potpisuje i Anthony McCarten, scenarist Oscarom nagrađenog biografskog filma o grupi Queen 'Bohemian Rhapsody', prati životni put jedne od najslavnijih pjevačica, od njezine mladosti kao djevojke iz zbora iz New Jerseyja do jedne od najnagrađivanijih glazbenih umjetnica svih vremena. 

10 GODINA BEZ GLAZBENE DIVE Uspjeh 'Tjelohranitelja' odveo je Whitney u pakao droge, a iz njega se više nikad nije izvukla

Publika će prema riječima autora, imati priliku upoznati se s nezaboravnom, dirljivom, nadahnjujućom i emotivnom pričom o slavnoj divi. Bit će to jedna vrsta putovanja kroz njezin život.

Obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju film, čemu svjedoče i ogromne brojke pregleda najavljenih trailera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Whitney Houston (@whitneyhouston)

Ulogu Whitney igrat će Naomi Ackie (30), a pojavljuju se i Stanley Tucci (62), Ashton Sanders (27) te Clarke Peters (70)

Bobbyja Browna, pjevačičinog bivšeg supruga, glumit će Ashton Sanders. 

- Proveli smo veći dio prošle godine u iscrpljujućoj potrazi za glumicom koja bi mogla utjeloviti Whitney Houston - izjavila je redateljica Stella Meghie u jednom intervjuu te dodala kako ih je Naomi impresionirala sposobnošću da uhvati scenski život globalne ikone.

- Dat ću sve od sebe jer naježim se kad se sjetim koliko ta žena znači meni osobno, svijetu, crnkinjama, Afroamerikankama. Uložit ću sve da je predstavim onako kako zaslužuje - nedavno je istaknula Naomi za strani magazin.

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SVIJET Posljednji dani glazbene dive Whitney Houston: Nikad je do sada nisam vidio takvu

Houston je najnagrađivanija pjevačica te je ušla i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najuspješnija glazbenica svih vremena s više od 200 milijuna prodanih albuma širom svijeta. Nagrađena je i prestižnom glazbenom nagradom Grammy. 

No, iza impresivne karijere krili su se i brojni problemi, kao i njezina dugogodišnja borba s narkoticima, koji su joj u konačnici i presudili. U trenutku smrti imala je 48 godina.

DANAS BI SLAVILA 59. ROĐENDAN Whitney Houston je bila u braku koji je uništio ne samo njezinu karijeru nego i privatni život...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lily A 21.11.2022.

    Kako volim njene pjesme kraljica

  • Zagreb u srcu 20.11.2022.

    Zašto s nestrpljenjem,pa nije ovo prvi film napravljen o njoj,ima film iz 2015 i film iz 2018 koji nose naziv Whitney,samo da ne bude kao film o Elvisu,nimalo realan dok je film o Queen bio fenomenalan,realan,puno istinih detalja

Komentiraj...
Vidi sve komentare