To je to što me zanima!

Ocu Britney Spears amputirali su nogu: 'Ona radi na iscjeljenju i ne planira se pomiriti s njim'

Jamie Spears je imao nekoliko neuspješnih operacija što je rezultiralo amputacijom
Vidi originalni članak

Otuđenom ocu pjevačice Britney Spears, 71-godišnjem Jamieju Spearsu, prošli je mjesec amputirana noga.

- Imao je operaciju koljena zbog čega je došlo do užasne infekcije - rekao je izvor za Page Six. Spears je imao nekoliko neuspješnih operacija što je rezultiralo amputacijom.

SLAVI 42. ROĐENDAN Britney je godinama živjela pod skrbništvom oca, a čak dva puta se vjenčala u istoj godini...

Britney ne razmišlja o kontaktu s ocem

Još prije dva mjeseca Page Six je izvijestio da je ozbiljno bolestan te se nalazi u zaraznoj bolnici. Zbog ovih zdravstvenih problema koji su proizašli iz zamjene koljena sredinom 2000-ih Spears je izgubio više od 10 kilograma.

Međutim, Britney ne razmišlja kontaktirati oca kako bi popravila njihov loš odnos prije nego što može biti prekasno, kako je potvrdilo više izvora.

- Britney radi na svom iscjeljenju i nema se u planu pomiriti s ocem - izjavio je jedan.

Otac ju je prisiljavao na rehabilitaciju i trošio je njen novac

Naime, pjevačica se otuđila od oca tijekom borbe za ukidanje skrbništva pod koje ju je stavio 2008. U svojim nedavnom objavljenim memoarima 'The Woman in Me' detaljno je opisala kako je kontrolirao njezine osobne i financijske odluke, prisiljavao ju da ide na rehabilitaciju te trošio njezine novce. Sudac je ukinuo skrbništvo 2021.

PRIČALA O SVOM ROĐENDANU Britney Spears objavila je opet golišavi video: U donjem vešu se mazila i savijala po krevetu

Pjevačica je također bila u svađi sa svojom majkom Lynne Spears tijekom svoje bitke za skrbništvo, ali se pomirila s njom početkom ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pip23 06.12.2023.

    Kakva jadikovka. Ona da je psihicki stabilna nikad ne bi izgubila skrbnistvo nad svojom djecom niti sobom. A sve ostale price kako je tata to orkestirao da joj uzme novac mozete okacit macku o rep. Dobit puno skrbnistvo nad punoljetnom osobom i majkom u USA je gotovo nemoguce bez teske dojagnoze mentalne bolesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare