To je to što me zanima!

Od Milojka ni čestitka: Milijana postala misica bikinija 'Parova'

U konačnici rezultat je bio izjednačen, a stručni žiri koji je sve nadgledao proglasio je Milijanu pobjednicom jer je, po njihovom mišljenju, prirodno lijepa. Milojko joj je prišao tek nakon proglašenja
Vidi originalni članak

Kandidati srpskog reality showa 'Parovi' imali su izbor za Miss bikinija. Tim zadatkom oduševio se i ženski dio vile, ali i muški. 

ALEKSANDRA POŽGAJA Masovna tučnjava u Parovima: Istukle Milijaninog ljubavnika...

Dok su djevojke hodale i pozirale u oskudnim bikinijima, žiri je morao izabrati koja od njih ima najbolje tijelo. Pored bazena su se u kupaćim kostimima prošetavale Irma Serjanić, Natalija Vukmanović, Jovana Novakov Šmizla i Milijana Bogdanović

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U finalu su ostale Milijana i Jovana, a Aleksandar Požgaj je zadovoljno gledao iz publike skupa s žirijem.  

- Jovana je jako zavodljiva, a Milijana me fascinirala svojom prirodnom ljepotom tako da u ovoj kombinaciji glas bih dala Milijani - rekla je ukućanka Slađana koja je prednost Milojkovoj zaručnici.

U konačnici rezultat je bio izjednačen, a stručni žiri koji je sve nadgledao proglasio je Milijanu pobjednicom jer je, po njihovom mišljenju, prirodno lijepa. 

- Prava pobjednica i prava atmosfera - rekao je žiri, a Milijana je zadovoljno slavila jer joj je pripala titula Miss bikinija. Dok ju je Požgaj gledao cijelo vrijeme, Milojko joj je prišao tek nakon proglašenja pobjednice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 26.06.2019.

    Pa kad ce ti parovi vise zavrsit? Koliko to traje uopce?? Kad ce finale? Dojadili ste vise i Bogu i Gospi...

  • deena 26.06.2019.

    Probija se Milijana, sto je hebo, hebo si. Milijana ce se brzo snaci i bez tebe

  • 26.06.2019.

    Idem od muke popit hladnu pivu

Komentiraj...
Vidi sve komentare