To je to što me zanima!

Od turbulentne mladosti i droge do višemilijunskih ugovora u najboljim akcijskim filmovima

Mark Wahlberg je imao turbulentno djetinjstvo u kojem je zadobio nekoliko prijava za razbojništvo i rasizam, a završio je i u zatvoru, sve to prije nego što je navršio 15 godina
Vidi originalni članak

Američki glumac i bivši glazbenik Mark Wahlberg (51) rodio se na današnji dan 1971. godine. 

NA SEBI NE ŠTEDI Za dva tjedna karantene Mark Wahlberg potrošio je bogatstvo

On je najmlađi od devetero djece majke bankovne činovnice i oca dostavljača, bivšeg vojnika Korejskog rata.  Mark je školu pohađao u Bostonu, ali je sa 13 godina imao velikih problema s kokanom i raznim drugim opijatima, a srednju školu završio je u 42. godini.

- Bilo je naporno, ali sada sam i službeno završio srednju školu. Učio sam na snimanju, na putu ili kod kuće - rekao je tada on.

Osim što ima švedske, francuske i irske krvi u sebi, on je daleki rođak Madonne i Celine Dion.  Karijeru je započeo kao član benda 'New Kids on the Block' starijeg Brata Donnija, ali ga je nakon tri mjeseca napustio i postao reper. Debitantskim albumom 'Glazba za ljude' 1991. prodan je u preko milijun primjeraka.

Kratko vrijeme bio je i model za Calvin Klein, a s 22 godine debitirao je u filmu 'Renesansni čovjek' s Dannyjem DeVittom. U karijeri je snimio preko 50 filmova, a najzapaženije uloge ostvario je u 'Tatica se vratio', 'Ted', 'Transformers', 'Dva igrača'.

Od 2009. godine u braku je s manekenkom Rheom Durham (42) s kojom ima četvero djece; dva sina, Brendana i Michaela te dvije kćeri, Grace i Ellu.

Poznat je po strogom režimu života. Dan započinje molitvnom u 2:30 ujutro, a završava druženjem s obitelji do 19:30 kada odlazi na poćinak. Između tog vremena smjestio je nekoliko serija vježbanja i zajedničkih obroka s obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Južni vjetar 05.06.2021.

    Odličan glumac.

  • Bocwanna 05.06.2021.

    Možda... Je imao problema sa kokainom... Ali sa kokanom definitivno nije.. Pouzdano znam.. Jer se bavim tu i tamo tom, Uslužnom djelatnošću... Sto mi je naravno jako teško za povjerovati i dokazati jer sam u Dominikanskoj Republici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare