To je to što me zanima!

Odgođeno je suđenje vozaču koji se zabio u Šabana Šaulića

Zbog pandemije korona virusa odgodilo se i suđenje turskom državljaninu Alsinu Levantu, koji se sa svojom Mazdom zabio u automobil gdje se nalazio Šaban Šaulić. Novi datum suđenja za sada je nepoznat
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Obitelj Šabana Šaulića: 'Naša bol je velika kao i prvog dana'

Prošlo je više od godinu dana otkad je u teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj poginuo kralj narodne glazbe Šaban Šaulić. Dok se vraćao s nastupa u Bielefeldu, na njegov automobil naletio je turski državljanin Alsin Levant sa svojom Mazdom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suđenje je Alsinu zbog izazivanja nesreće u kojoj je nastradao Šaban trebalo početi 27. ožujka u Njemačkoj. Sada se odgađa zbog pandemije korona virusa, javljaju srpski mediji. Novi je datum za sada nepoznat, s obzirom na to da se ne zna do kada će trajati situacija s korona virusom. 

U automobilu su osim Šabana bili njegov klavijaturist Mirsad Kerić, koji je preminuo od posljedica nesreće, te Slobodan Stojadinović, kojemu su doktori spasili život.

ISPOVIJEST PJEVAČICE Sa Šabanom je provela zadnje sate: 'Svi su me razapinjali...'

Turčin se inače javio policiji koja je nadležna da ga kontrolira i provjerava je li u zemlji. Obavijestio ih je da je promijenio adresu stanovanja. Rekao je kako je uplašen za svoju budućnost. Inače, Levantov odvjetnik nije htio javno otkriti gdje se turski državljanin nalazi, a razlog su brojne prijetnje smrću koje mu svakodnevno upućuju brojni Šabanovi obožavatelji.

Njegovi su obožavatelji bili i zainteresirani za ovaj proces pa su se mnogi putem društvenih mreža dogovarali da dođu u Njemačku na dan suđenja. Obitelj pjevača ovim se povodom nije oglasila. 

Šaulićeva udovica, Gordana (62) nedavno je za srpske medije rekla kako se Levantu na suđenju ne želi obratiti.

- Iskreno, koliko god čovjek misli da je spreman i da zna što može očekivati od nečega, uvijek postoji mogućnost da pogriješi u procjeni. Ne znam kako ću se osjećati u trenutku kad ću ga prvi put vidjeti. Znam da mu se neću direktno obratiti, sačuvat ću dostojanstvo, kao što sam uvijek - rekla je. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Vozaču koji se zabio u Šabana na suđenju se neću ni obratiti'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Klips 27.07.2020.

    Dečko izgleda ko da može povuć 2-3 grama odjednom na tu fanfulu. Nadam se da su ga testirali na sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare