To je to što me zanima!

Odgodila svadbu, sad ima novi plan: Katy će se privatno udati

Katy ne želi odgađati svoje vjenčanje, ali sve je izglednije da će biti tako. Rekla je svojim prijateljima kako mogu imati manje vjenčanje kod kuće pa potom imati veliko slavlje u Japanu, rekao je izvor blizak pjevačici
Vidi originalni članak

Pjevačica Katy Perry (35) i glumac Orlando Bloom (43) nadaju se kako će se unatoč korona virusu, koji im je poremetio planove, ipak vjenčati ove godine. Pjevačica je ranije objavila kako je trudna, a nadala se da će vjenčanje s njezinim odabranikom biti u Japanu. Zbog pandemije su morali odgoditi taj dan, piše britanski Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par sada razmatra opciju privatnog vjenčanja, na kojem bi bio manji broj uzvanika jer neće moći svi doputovati zbog virusa. 

- Katy ne želi odgađati svoje vjenčanje, ali sve je izglednije da će biti tako. Rekla je svojim prijateljima kako mogu imati manje vjenčanje kod kuće pa potom imati veliko slavlje u Japanu - rekao je izvor za strane medije. 

Bloom je rekao kako će se uskoro vjenčati s Katy, ali da ne želi vršiti pritisak na goste, a obzirom na to da korona virus i dalje ima zahvat diljem svijeta.

STRAH JE PREVLADAO Katy Perry i Orlando Bloom su otkazali vjenčanje zbog korone

Podsjetimo, zbog straha od korona virusa par je odgodio vjenčanje, a  nakon panike i sumnje na korona virus u njezinoj diskografskoj kući, pjevačica je prošli tjedan samoinicijativno završila u karanteni.

Tajni event na kojem je trebala zapjevati automatski je otkazan, kao i svi dogovoreni intervjui s pop zvijezdom, a ona se zaključala u hotelsku sobu u Sydneyju gdje je u samoinicijativnoj karanteni provela sljedeća 24 sata do leta. U petak ujutro napustila je Australiju. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.03.2020.

    Kakve to veze ima ak ce se ovak i onak za godinu rastat

Komentiraj...
Vidi sve komentare