To je to što me zanima!

'Odred otpisanih' nije otpisan, dolazi nam i nastavak filma

Nakon što je 'Odred otpisanih' uspio osvojiti Oscara za najbolju šminku te je tako uspio ušutkati kritičare koji su pokopali film, postalo je jasno da nam uskoro dolazi i nastavak filma
Vidi originalni članak

Premda su ga kritičari pokopali praktički i prije nego što je došao u kina, 'Odred otpisanih' je i dalje uspio zaraditi solidnu svotu novca, a što je najbolje, osvojio je i Oscara te je tako uspio začepiti usta mnogim kritičarima ovog djela.

Nakon takvog uspjeha, krenulo se odmah razmatrati mogućnost nastavka, a jedan od glumaca iz prvog dijela je u svojem intervjuu otkrio i kada bi se moglo krenuti sa snimanjem.

- Koliko ja znam, piše se scenarij i plan je da se sa snimanjem krene tijekom 2018. godine, no to sve je podložno promjenama. Definitivno se vraćam u film - izjavio je Joel Kinnaman, koji je u filmu glumio specijalca Ricka Flaga.

Iako nije upoznat s planovima za redatelja, Kinnaman je i o tome imao što za izjaviti.

- Na koncu konca, želio bih da David Ayer (redatelj prvog filma) režira film. Ali ako on to ne želi, onda netko tko zna raditi s likovima i tko bi priču smjestio ipak u malo normalniji ugođaj. Bilo bi zanimljivo vidjeti što bi ovi ludi likovi napravili kada bi bili okruženi normalnim ljudima - dodao je glumac.

Podsjetimo, film je na proračunu od 175 milijuna uspio zaraditi 750 milijuna dolara u svjetskoj distribuciji, tako da je posve jasno zašto su producenti odlučili ignorirati loše kritike i krenuti sa snimanjem nastavka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • babyblue123 08.06.2017.

    S**** od filma

Komentiraj...
Vidi sve komentare